Sapphire R9 280 Dual X 3Gb 384 Bit vs Asus DII Oc Gtx760 2GB 256 Bit

Bildiğim kadarıyla Rc-K380 600W 80+ güç kaynağına sahipti internette araştırdım. Sağlam bir 600W 80+ işe yarar diyiyorlar. R9 290'a 650W 80+ öneriyorlar. Aralarında 50W fark var. 600W yeterli olabilir ama sınırda yani. Technopat'ta yeni bir konu aç. Konunun linkini buraya at. R9 280X iyi bir seçim. Umarım yeterli olur.

Dual-X soğutmasını övmeyi sevmem, o kadar da iyi bir soğutma değil. Soğutmadan yararlanmak istiyorsanız, fan hızını arttırıp sesine biraz katlanmalısınız.

Evet,artık kararımı verdim ve Gtx760 dan yana seçim yaptım.

R9 280 de çok iyi,ama ne biliyim, ısınamadım pek o karta:D.Tamam,hız dersek hızlıdır,ama nedense Amd ye güvenemiyorum ekran kartı konusunda.

Kaliteli mi gelmiyor artık nedeni nedir,bende anlamadım ama çok soğuk bakıyorum 280e,fakat 760 a aşık oldum resmen
resmen:kalp:

Yazılım desteği de giriyor araya ve Nvidia zaten farkını ortaya koyuyor.

Zaten 2 -3 en fazla 4 sene kullanacağım,monitörümü de değiştirmek istemiyorum, ve bana 1336-768 çözünürlükte bu 4 sene içerisinde hizmetini eder diyorum:).

Herkese çok teşekkürler

Son düzenleme:
Güle güle kullanın, evet o çözünürlükte pek endişe etmeye gerek yok, yıllarca kullanabilirsiniz. GTX 760 gerçekten iyi bir kart, R9 280 önerilmesinin bir nedeni garip bir şekilde daha ucuz olmasıydı. Daha iyidir ama çok fark yaratmaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı