Sapphire R9 280X DUAL-X ses sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maldonado22

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1- Sapphire R9 280X DUAL-X
2- 2X4 8 GB RAM
3- 1 TB WD Harddisk
4- Kingston Hyperx Fury 120 GB SSD
3- Gigabayte UD3P Anakart
4- AMD FX 8320 4.0 GHZ
5- HYPER T4
6- ZALMAN Z9 PLUS
7- CORSAİR 750W PSU
8- FULL HD MONİTÖR VİEWSONİC
sistemim hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Recep Baltaş @Ali Güngör

Evet ne düşünüyorsunuz ?

@Maldonado22 Akif Peköz'e işlemci ne alaka demişsin ya onun için söyledim ben. Mesela işlemcin 4160 olsaydı içindeki HD 4400 ile idare ederdin ama FX 8320 ile böyle bir şansın yok.
Anladım. Orada tanıdığım bir ağabey var. Coil Whine sorunumu yaşadığımı söylesem Fark ödemeden ya da 60-70 TL katarak değişim yaparlar mı sizce ?

Burak Ateş haklı. Ekran kartsız sistemi açamazsınız bile. O yüzden söyledim.

İade için servise göndermeniz şart. Aynı model isterseniz bire bir değişim olur gelince. Ancak servise gitmesini beklemek zorundasınız. Ayrıca sorun Sapphire'de değil, AMD GPU'da.

Burak Ateş haklı. Ekran kartsız sistemi açamazsınız bile. O yüzden söyledim.

İade için servise göndermeniz şart. Aynı model isterseniz bire bir değişim olur gelince. Ancak servise gitmesini beklemek zorundasınız. Ayrıca sorun Sapphire'de değil, AMD GPU'da.
Ben hiç MSI ya da ASUS modellerde duymadım. Ayrıca video da atmıştım ilk mesaja bu bir hata değil ki kartın orijinal hali bu. Boşuna servise yollamak hata olur. 60-70 TL fark versem ne olur ki ya :/

Sorunumu çözdüm ! Graphics OverDrive'ı etkinleştir tiki önceden kullanılmıyordu tik yaptıktan sonra yükte en fazla fan hızı %60 oluyor ve ses de ısı da azaldı. Oh be nasıl rahatladım anlatamam.
Adsız.png

Bu ses sorunu gene nüksetti. BF 4 oynarken ve Stress testinde gene çok ses yapıyor.

Lütfen yardım edin ne yapılmalı ?

Önceden de konu açmıştım. Ses gene nüksetti. Yardım edin ne yapmalı ?

Ne dersiniz ?

Flood gibi olacak ama çok zor durumdayım lütfen yardım edin.

Yine bir Sapphire vakası. Ses cızırtı şeklinde mi çıkıyor?
Cızırtı değil de şu videoda bile adam %100'e alıyor bendeki %59 olan oran bundan daha fazla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı