Sapphire R9 280X Siyah Ekran Sorunu

Emre ak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sorun 2 gün önce gece CS:GO oynarken ortaya çıktı. Oyun oynarken durduk yere ekran siyahlaştı ve ekran kartının fan devir hızı arttı. Tekrar açtığımda açıldı görüntü geldi fakat 15 dakika sonra geri gitti. Bir daha açmayı denedim ekran kartı fan hızı turboda çalışırken yine görüntü gitti. Yani kısaca ekran kartı fan hızı açılışta düşük olursa görüntü geliyor. Sorun ne olabilir? Bir de sapphire r9 280x ekran kartlarında yük altında artan ışıklar var. 3 tane var mesela ben Watch Dogs oynarken üçüde yanıyor. CS:GO'da ikisi yanıyor. Ama şimdi hiç yanmıyor. Sizce ne olmuş olabilir durduk yere ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire R9 x280 bende de var buna benzer bi problemle bende karşı karşıyayım bilgisayarım olan üstü sağlam
İ7 5820 K işlemci
Gigabyte ud4 X99 anakart
16 gb Ddr4 ram
Ama oyunları en düşük ayarda açsam bile takılma yapıyor ekran donuyor bekliyor kararıyor sonra geri geliyor bilen arkadaşlar varsa yardım ederse seviniriz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı