Sapphire R9 280x VaporX ses sorunu

batesol55

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim bu ;

i5 4690k işlemci
Kingston 2x4 GB DDR3 1600 MHz RAM
Asus B85m gamer anakart
Xıgmatek talon black edition vector 80plus 750w kasa ve
Sapphire r9 280x ekran kartı

Keşke almasaydım bu ekran kartını. Yanlış anlamayın GTA V gibi oyunlarda yüksek ayarda rahat oynuyorum ama o ses. Alırken sesi idare ederim sanmıştım ama yanılmışım. Oyuna girmeden ses var bir de girince daha çok artıyor.

Ben şey düşünmüştüm. Bu kartı iade edip yerine gtx960 4G modelinden alsam nasıl olur?
MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı Bu modeli düşünmüştüm. Bu kartta oyunlarda o kadar ses yapar mı? Yüksek ayarlarda iyi oynatır mı?

Edit: Zotac GTX960 AMP! Edition GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı Üstteki mi alttaki mi?

Son düzenleme:
Sesin fandan gelip gelmediğini anlayacağız. Deneyin. Karta zarar gelmez. Belki de fanınız bir kablo ile temas ediyor. Kasanızı açıp kontrol edin. Eğer iade hakkınız varsa 280X yerine 380 ya da 380X gibi kart alabilirsiniz. Daha fazla bütçeniz varsa konuşuruz.

Kablo ile temas etmiyormuş. MSI Afterburner ile yapacağım. İade hakkı hakkında bilgi verir misiniz? Alalı yaklaşık 4-5 belki de 6 ay oluyor. Çok fazla kullandım. Bilgisayar günde yaklaşık 6 saat açık ve 4 saati oyun oynayarak geçiriyorum.İade edebilir miyim ki?

Bir de Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı bunu mu alıyım 380 olarak? Yoksa bunu mu Asus GTX960 ROG STRIX OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı ? Yahut önerdiğiniz bir ekran kartı var mıdır? 1000 lira max.

İade değil de garantiye gider eğer sorun varsa. Garantide bilgilendirme yapılır size. Önce bir sorun ne onu çözmeniz lazım.

GTA V ayarları şöyle. 53-60 FPS arası gidip geliyor performansından şikayetim yok. MSI Afterburner ile girdiğimde fan hızı %20 idi. Videoları izledim ama karışık 0'a nasıl getireceğimi hala çözemedim. Yanındaki ayar butonuna tıkladığımda kendisi artırıyor. Arıtırnca da ses inanılmaz derece fazla oluyor.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    992,7 KB · Görüntüleme: 266
  • 2.jpg
    991 KB · Görüntüleme: 166
Zaten FPS ve kalitede sorun yok demişsiniz. Size sesin nereden geldiğini çözmeye çalışmanız gerektiğini söylüyorum.

Yakın zamanda yeni bir ekran kartı almaya karar verdim. Zaten bunu geçiştirmek için almıştım. Ama performansı beklemediğim kadar iyi çıktı. Yeni bir tane almaya karar verdim. 1800-2200 TL arası önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…