Sapphire R9 280x VaporX ses sorunu

batesol55

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim bu ;

i5 4690k işlemci
Kingston 2x4 GB DDR3 1600 MHz RAM
Asus B85m gamer anakart
Xıgmatek talon black edition vector 80plus 750w kasa ve
Sapphire r9 280x ekran kartı

Keşke almasaydım bu ekran kartını. Yanlış anlamayın GTA V gibi oyunlarda yüksek ayarda rahat oynuyorum ama o ses. Alırken sesi idare ederim sanmıştım ama yanılmışım. Oyuna girmeden ses var bir de girince daha çok artıyor.

Ben şey düşünmüştüm. Bu kartı iade edip yerine gtx960 4G modelinden alsam nasıl olur?
MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı Bu modeli düşünmüştüm. Bu kartta oyunlarda o kadar ses yapar mı? Yüksek ayarlarda iyi oynatır mı?

Edit: Zotac GTX960 AMP! Edition GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı Üstteki mi alttaki mi?

Son düzenleme:
@Egehan Orçun CW ve VRAM şüphesi olmaması bu kartlarda cabası.

Başka forumlardan da araştırırsan aslında Gtx 980 pek tercih edilmiyor fiyat/performans nedeniyle. Daha düşük bütçeyle aynı performansı veren 390X almak ya da üstüne bütçe koyarak daha güçlü bir kart almak daha mantıklı oluyor.

Dostum sen kafana takma her yerde Nvidia öneriyor arkadaş.

Öyle yapıyor ama aslında kötü niyetli değil. Nvidia' nın çok sağlam olduğunu düşünüyor.

Yine Sapphire. Kardeşim , bu ses yapmıyor mu?

Açıkcası sizinkisi biraz şanssızlık olmuş. Normalde hiç bir ekran kartından öyle sesler gelmez. Sapphire Nitro serisi hemen herkes tarafından beğeniliyor. Sorun yaşamazsınız. Merak etmeyin.

Yukarıdaki sorumu cevaplarsan sevinirim?

MSI R9 390 GAMING 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Bu nasıl? Yani bütçeyi çok yaptığımın farkına vardım.Bu iyi olmalı.

Açıkcası "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer." demişler ve haklılar da. Çekinmenizi anlıyorum. Yerinizde olsam bende öyle düşünürdüm. Ancak Sapphire şuan performans, serinlik ve kalite açısından gayet iyi. MSİ' ya daha fazla para vermenizi gerektirecek bir durum yok. Bence bir şans daha verin. Ama çok titiz biriyseniz ve içinizin rahat olmasını istiyorsanız MSİ alın. Ancak konu elektronik ve ne olacağı belli olmaz. Alacağınız MSİ' ın sağlam çıkacağını da kimse size garanti edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…