Sapphire R9 285 vs Evga GTX 960

• Konuyu başlatan oktay60
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.442
Bu ikili arasından tercihim R9 285. Tam bir F/P ürünü. Aradaki farka göre sen seç;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Giriş - orta seviye render ile uğraşan biri isek hangisini tercih etmeliyiz ? Gene mi 285 ?
Profesyonel olarak uğraşmıycaksan R9 285 seni gerçekten idare edicektir, Technopat'da kart incelendi zaten kartın video render testinide yaptılar oraya bakarak işini görüp görmeyeceğine karar verebilirsin.

Bu arada ekran çözünürlüğüm 1440x900 arkadaşlar.Videolara baktığımda R9 285 ile çok yakınlar gerçekten.Bazı oyunlarda GTX960 geçerken bazılarında R9 285 geçiyor.Ben açıkçası şuana kadar hep R9 285 almayı düşünüyordum ama şuan GTX960 almaya çok yakınım.Nedenlerim ise daha az ısınması,daha az güç harcaması ve NVIDIA olması.AMD'ye hiç sıcak bakmıyorum açıkcası driver sorunları yüzünden.Bir diğer nededim ise G3258 işlemci ile kullanacak olmam.İşlemciyi yakın zamanda değiştireceğim ama yinede kullandığım süre içinde çok fazla darboğaz sıkıntısı yaşamak istemiyorum.Zaten çözünürlüğümünde düşük olduğunu göz önüne alırsak Single Player oyunlarda çok iyi performans alacak gibi görünüyor.Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı