Sapphire R9 290 trix ısınıyor

Görür hocam hiç sürmediyseniz Teknobiyotik MX4 yazıp girin macuna altta açıklamalarda video var orada ortaya bezelye tanesi kadar sıkıp direk ekran kartını kapattığı bir sürüş şekli var ben hep onu yapıyorum daha sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim pazartesi elimde olucak uygulayacağım
Evet hocam MX - 4 fazlasıyla işinizi görecektir. İşlemi doğru uygularsanız problemsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Daha önce uyguladım eskiyi silip üzerini ince şekilde kaplayacak şekilde sürüyoruz
Evet hocam MX - 4 fazlasıyla işinizi görecektir. İşlemi doğru uygularsanız problemsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Daha önce uyguladım eskiyi silip üzerini ince şekilde kaplayacak şekilde sürüyoruz
Çok aşırı değil hocam. Maksimum olarak 94 dereceye çıkmadığı sürece problem olmaz kullanabilirsiniz. Zaten kartın oyun içi sıcaklık değerleri 86 ila 90 derece olarak belirtilmiş.
karta zarar gelmesinden korkuyorum normal mi o değerler

Teşekkür ederim pazartesi elimde olacak uygulayacağım.

Daha önce uyguladım eskiyi silip üzerini ince şekilde kaplayacak şekilde sürüyoruz.

Daha önce uyguladım eskiyi silip üzerini ince şekilde kaplayacak şekilde sürüyoruz.

Karta zarar gelmesinden korkuyorum normal mi o değerler.

Normal diyebiliriz hocam. Zaten eski AMD kartlar aşırı ısınıyor biliyorsunuz. Karta zararı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı