Sapphire R9 380 ve FX 8300 Sistem

Sizce Sapphire R9 380 Dual-x 4Gb 256 Bit ekran kartı iyi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    4
@StageGuitar Video çekerken bu sorunu yaşaman normal. AMD ekran kartlarında Shadow Play uygulaması gibi bir başarılı bir uygulama yok. Raptr uygulaması var, video çekmek için. Fraps mi kullanıyorsun?
Ahbe güzel kardeşim arkadaşım 200 liralık amd işlemci ve 200 liralık ekranbkartıyla fraps ile video alıyor hiç bir sorunu yok

Fraps FPS'yi aşırı derecede düşürüyor, bundan haberin yok. Bandicam ve Mirillis Actin programlarından biriyle video kaydı yap. Fraps programında da görüntü kalitesi çok yukarıya çekmişsindir büyük ihtimal. Arkadaşında yapmıyorsa görüntü kalitesi daha düşük büyük ihtimal.

@StageGuitar Fraps ile video kaydı yaparken donması gayet normal, burada bir sıkıntı yok. Normal Singleplayer oynarken takılma mı yaşıyorsun? Konu dışına da fazla çıkmayalım artık. Sürücüleri güncelle? İşletim sistemi WİN 10 yap. Oyunların korsansa takılma yaşayabilirsin. Oyundan kaynaklı sorunlar olabilir. Sıcaklık değerlerini kontrol et?

@StageGuitar Fraps ile video kaydı yaparken donması gayet normal, burada bir sıkıntı yok. Normal Singleplayer oynarken takılma mı yaşıyorsun? Konu dışına da fazla çıkmayalım artık. Sürücüleri güncelle? İşletim sistemi WİN 10 yap. Oyunların korsansa takılma yaşayabilirsin. Oyundan kaynaklı sorunlar olabilir. Sıcaklık değerlerini kontrol et?
Hepsi güncel oyun online wolteam monitör den kaynaklı olabilir mi hertz hızın dan gtx 420 ekran kartımla 75 hertz'e kadar çıkabiliyordum r7 370de 60 dan yukarı cıkamıyorum tüm çözünürlükleri denedim

Donanımları tek bir firma yerine bir kaç firmadan en uygun fiyatlı olanlara alarak toplarsanız 200-300₺ daha uygun fiyata sistem toplayabilirsiniz. Eksen, Nova, İnventus, Teknobiyotik, Vatan vb.

Anlamadığınız konulara yorum yapmayın lütfen

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı