Sapphire Radeon RX 590 vs Gigabyte Radeon RX 590

furkanharrower

Kilopat
Merhabalar, internetten sistem bakarken bu PC'ye denk geldim. Sistem'den monitörü çıkarınca fiyatı 3.475 TL'ye iniyor, bayağı iyi diye düşündüm fakat sistemin ekran kartı bu.
Mesela DADG2'de bu ekran kartı var. Aralarında ki fark nedir acaba?
Biri kutusuz herhalde, anladığım kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire, AMD'ye özel üretim yapıyor. O yüzden sıcaklık değerleri daha iyi oluyor; çünkü RX serisi kartlarda MSI, Gigabyte ya da ASUS genel amacı para olduğundan yaptığı soğutmalar fazla ısınıyor ve verdiğiniz paraya değmiyor.
AMD ekran kartı alıyorsan Sapphire almalısın bence veya Powercolor XFX'de olabilir. Nvidia için de en iyisi bence EVGA.
Peki sapphire daha iyi olmasına rağmen neden bu kadar ucuz bu sistem? mesela bunu aldığımızda bizi arayıp bi yanlışlık olmuş falan derlermi acaba.Çünkü piyasadaki 3.500 tl civarındaki sistemlerde rx590 bulunmuyor.

Peki sapphire daha iyi olmasına rağmen neden bu kadar ucuz bu sistem? mesela bunu aldığımızda bizi arayıp bi yanlışlık olmuş falan derlermi acaba.Çünkü piyasadaki 3.500 tl civarındaki sistemlerde rx590 bulunmuyor.
Toptan fiyatına satış yapıyorlar. Sistemde monitörle 4300 lira bence gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı