Sapphire Rx 470 Nitro+ Alınır mı?

Kullanılmayan bi tel perde varsa onu kes, iki kat olacak şekilde PSU'nun hava aldığı yere koy, hava alışı azalsın ( hemde tozlanmaz ) daha az hava çekeceğinden, rüzgarı da azalır diye tahmin ediyorum.

Bende şuan bi kasadan gelen toz filtrsi var + birde perde kestim koydum. Dauble koruma var :D

Kullanılmayan bi tel perde varsa onu kes, iki kat olacak şekilde PSU'nun hava aldığı yere koy, hava alışı azalsın ( hemde tozlanmaz ) daha az hava çekeceğinden, rüzgarı da azalır diye tahmin ediyorum.

Bende şuan bi kasadan gelen toz filtrsi var + birde perde kestim koydum. Dauble koruma var :D
Bir de onu deneyelim. İnşallah düzelir.

@ozgurcan112 Hocam dediğinizi denedim ses çok az kesildi ama çok bir şey farketmedi. Ben de başka bir çözüm buldum. Psu fanı ile fan ızgarasının arasına fana değecek şekilde masa ayaklarının altına konulan yumuşak şeyden koydum. Böylece fanın dönmesi yavaşladı. Izgaranın vidasını sıktıkça fan dahada sıkışıyor ve yavaşlıyor. Fan kontrolcü görevi görüyor.:) Sonunda huzura erdim.(y)

Kolay gelsin ilk gün sapphire 8 gb sipariş ettim 5 gün şehir dışına gittim bugün teslim aldım 10 gün iade sürem var. Msi olanları sordum 8 gb msi dükkanlarda 1 er tane kalmış yollayamıyorlarmış 10 gün içinde gelirse msi 8 ya da asus 4 alabilirim ya da kalır siz ne önerirsiniz?

Fanı 2-3 dakika durdurursanız PSU yanmaz zaten içinde pasif soğutma mevcut ve PSU metal. Corsair ürünlerinde bazı modellerde PSU yükte değilken fan bile dönmüyor hatta fan 45 derecede devreye giriyor bir şey olmuyor siz durdurursanız bir şey olmaz ve konu uçmuş ledler, maviler, kırmızılar :D

Sapphire iyidir kullanın, iade ile uğraşmayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı