Sapphire RX 480 "Kod 43" hatası

Ferhat DURAK

Decapat
Sistemim;
  • Anakart: Asus H81M-K
  • İşlemci: Intel i7 4790K
  • RAM: HyperX Fury 4x2 8 GB
  • Ekran kartı: Sapphire RX 480 Nitro+ 8 GB

Ekran kartının sürücüsünü bir türlü yapamadım. Manuel olarak en güncelini de en eskisini de denedim. Sürücüleri tamamen silip tekrar yaptım yine de hala aygıt yöneticisinde ünlem işareti var, kod 43 veriyor. Sapphire'in kendi sayfasından da sürücüleri tek tek denedim format da attım. Acaba Windows 8 kursam işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürücüleri kaldırın ve temiz kurulum yapın. Ayrıca Windows 10 işletim sistemini kullanın.
Dediklerinizi yaptım olmadı. Malesef bendede var aynı sorun.
Sistemim;
  • Anakart: Asus H81M-K
  • İşlemci: Intel i7 4790K
  • RAM: HyperX Fury 4x2 8 GB
  • Ekran kartı: Sapphire RX 480 Nitro+ 8 GB

Ekran kartının sürücüsünü bir türlü yapamadım. Manuel olarak en güncelini de en eskisini de denedim. Sürücüleri tamamen silip tekrar yaptım yine de hala aygıt yöneticisinde ünlem işareti var, kod 43 veriyor. Sapphire'in kendi sayfasından da sürücüleri tek tek denedim format da attım. Acaba Windows 8 kursam işe yarar mı?
Aynı sorun bende de var. Format attım Windows 7 de bile denedim olmuyor. VBIOS güncelleme olayı var Code 43 fix yaz çıkıyor youtube de en sonunda onu deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı