Sapphire RX 5600 XT nasıldır?

• Konuyu başlatan -Jwol-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 7.064

-Jwol-

Hectopat
Güç anlamdan biliyorum isi değerleri de gayet iyi sizce peki driver? Düzeltildi diye söylemler duydum 20.2.2 sürümünde bayağı düzeltilmiş diyorlar peki sizce?

Fena bir kart değil. Alınmayabilir diye bir şey yok. 20.2.2 sürümü şu anda stabil, tabii bazı arkadaşlar sorun yaşamış. Vega 64 kullanıcısıyım. Hangi ayarı açtıysam, hiçbir hata almadan kullanıyorum.

Ciddi anlamda dalga geciyorsun dua et Technopat tayiz kardeşim.

AMD'nin güvence firması zaten Sapphire bence millet sence neden bu kadar kotuluyor? "(Özelliklede NVIDIA fanboyları)"
Niye dalga geçeyim arada 500 TL lik bir fiyat farkı var ve benchmark değerlerine baktığınız zaman hem fps hem soğutma yönünden rtx 2060 super, rx 5600 xt yi bırakın rx 5700 xt den bile daha iyi. Ayrıca Nvidia fanboyu olduğumuzda yok 10 senedir AMD ürünleri kullanıcısı olarak söylüyorum.

"Kendi kullandığım en iyisidir." veya "Kulaktan dolma bilgiyle geldim, RX 5600XT iyiymiş.'' şeklinde gelindiği için buradaki yorumların çoğu sana katkı sağlamayacak. Sapphire Servis/Satış oranı oldukça yüksek bir firma, diğer markalarda olmayan sorunları barındırıyor diyebilirim. AMD ile bir derdim yok, 5000 serisinde bazı sorunlar var, fiyat/performans olarak Nvidia'ya göre daha iyidir.

Basit bir mantık kurulursa Nvidia'nın fiyatları yüksek tutabilmesinin sebebi AMD'nin başarısızlığıdır diyebiliriz. 5700XT almak üzereyken yaşanan sorunlardan ötürü çekinip RTX 2070Super almıştım. Nvidia kendini bir şekilde satıyor, ama müşteri memnuniyeti ama kalite artık orası bilinmez.

Bütçe kısıtlıysa alınabilir diyeyim kısaca, ama Pulse serisinde çok sorun gördüm onu da belirteyim. Ayrıca sürücü sorunları için hazırlıklı olmak gerek. Benim vaktim var, ayarlarım, uğraşırım diyorsan ayrı.

Ciddi anlamda dalga geciyorsun dua et Technopat tayiz kardeşim.

AMD'nin güvence firması zaten Sapphire bence millet sence neden bu kadar kotuluyor? "(Özelliklede NVIDIA fanboyları)"

Biz Nvidia kullanıcıları enayiyiz zaten aynı paraya daha düşük performanslı kart alıyoruz 😁 her şey performans değil anlayın artık.

5000 seisinin driver sorunları var evet ama giderilir eninde sonunda.
5700XT den 2070 Süper iyi deseniz anlayacağım da 2060 Süperi lütfen kıyaslamayın.
5700XT 2070 den iyi 2070 Süperin ensesinde bir karttır. Zaten NVidia 2070 Süperi 5700XT yüzünden çıkarttı.
Keza 5700 yüzünden de 2060 Süperi çıkarttı.
2060 Süperler 5700XT den bile pahalı veya bazı modellerde kafa kafaya.
5600 den nasıl daha ucuz olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı