Sapphire RX 5600 XT sistemde kod 43 hatası geliyor

ahmet4491

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar durumu anlatayım gittim hangi akla hizmetse mining kart aldım kartı getirip driver kurarken kart sadece güvenli modda driver olmadan çalışmaya başladı. Driver kurunca Windows açılışta kart kapanıyordu. Ben de mining karttır VBIOS'u güncellersem geçer deyip başladım ROM'ları denerken Sapphire 5700 XT 0 MB bir BIOS'u kabul etti yeniden başlatınca da kart komple gitti. Fanlar çalışıyor ama kod 43 hatası ne yaptıysam günlerdir başka bir BIOS yükleyemedim sadece aynı BIOS ROM'u kabul ediyor ne yapmalıyım? Lütfen anlayan birileri yardımcı olsun şimdiden teşekkür ederim.

Evet 293+ 304+ son sürüm denedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet az önce 293+ ile denedim ama hepsiylede denedmiştim zaten.

Var mı bir fikri olan? Birçok ROM'u denediğimde de same değil bu ROM diyor. Same gibi göstermenin bir yolu var mıdır? Ya da kart kendini 5700 XT mi sanıyor? Ya da 0 MB VRAM'lik bir ROM denedim onunla mı alakalı? Çünkü o ROM'dan sonra gitti. Ondan önce kabul ediyordu farklı ROM'ları artık. Bir tek o ROM'u tekrar güncelliyor o kadar.

Bir de BIOS anahtarı nedir?

Görüntüyü anakarttan alıyorum. VGA kabloyla USB hazırlayıp denemiştim. Ya ben yapamadım ya da olmadı. Aynı hata 0fl01. arada bir de adapter not found diyor. Bazı AMD vbflash sürümleri.

Bazı AMD vbflash DOS sürümlerini ben yapamadım. Anlamadığımdan bad command or file name ya da yanlış yol falan diyordu çözemedim.

FreeDOS USB hazırlayıp, içine DOS destekli ATIFlash dosyalarını ve BIOS dosyasını atıp, USB'den boot edip DOS ekranına gelip.

Amdvbflash.exe

Sonra
amdvbflash -f -p 0 (biosismi)

Yazacaksınız.

Onu denedim hocam. Eğer bildiğin linkler falan varsa atarsan iyi olur. Boş USB fufus bir de ROM bende var. Amdflash hangisini kullanayım? Bir de hangi komutları?

Ya da farklı bir ROM da deneyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…