Ekran kartı 2 kere, SSD 2 kere, PSU ve işlemci de bir kere değişmesine rağmen anlık olarak FPS düşüşleri devam ediyor. Tüm oyunlarda bu şekilde. Yazılımsal olarak neredeyse denemediğim şey kalmadı.
CPU: AMD Ryzen 5 3600.
Kasa: Corsair Carbide series Spec-Delta 550W 80+
RAM: GeIL 8x2GB EVO Spear AMD Edition 3000MHz CL16.
Ekran kartı 2 kere, SSD 2 kere, PSU ve işlemci de bir kere değişmesine rağmen anlık olarak FPS düşüşleri devam ediyor. Tüm oyunlarda bu şekilde. Yazılımsal olarak neredeyse denemediğim şey kalmadı.
CPU: AMD Ryzen 5 3600.
Kasa: Corsair Carbide series Spec-Delta 550W 80+
RAM: GeIL 8x2GB EVO Spear AMD Edition 3000MHz CL16.
Acaba sıcaklık olarak bir probleminiz mi var? Mesela işlemci fanı yerine tam oturmadığında bu problem olabilir. Oyun içi değerlerinizi atarsanız ve macun değişimi yapıp yapmadığınızı belirtirseniz bu sorun bu mu değil mi daha kolay anlaşılır.
Acaba sıcaklık olarak bir probleminiz mi var? Mesela işlemci fanı yerine tam oturmadığında bu problem olabilir. Oyun içi değerlerinizi atarsanız ve macun değişimi yapıp yapmadığınızı belirtirseniz bu sorun bu mu değil mi daha kolay anlaşılır.
Yükte 80 dereceyi geçtiğini görmedim, oyunda 70 gibi değerlerdeydi. Montajı ben yapmadım Sinerji'den almıştım. İşlemci değiştiği için macun değişimi de olmuştur.
Sinerji'nin yaptığı test sonuçları:
Ürün sıfırdır, Jelatini açılmamıştır, Yurtdışından alınmıştır, Faturalıdır, Amazon garantilidir, Istanbul içinde elden teslim edilecektir. Fiyat 8000TL