Sapphire RX 5600XT Pulse alınır mı?

Saykoraz

Picopat
Arkadaşlar şu an bu kartı kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Memnunlar mı?
Soğutma konusunda kart nasıl? Yeni Driver geldiğinde kurulumdan sonra sıkıntı yaşan oldu mu bunun gibi geniş kapsamlı ufak bir bilgilendirme yapabilirlerse çok güzel olur. Benim gibi almayı düşünenler varsa kafasında ki soru işaretleri gitmiş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an bu kartı kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Memnunlar mı?
Soğutma konusunda kart nasıl? Yeni Driver geldiğinde kurulumdan sonra sıkıntı yaşan oldu mu bunun gibi geniş kapsamlı ufak bir bilgilendirme yapabilirlerse çok güzel olur. Benim gibi almayı düşünenler varsa kafasında ki soru işaretleri gitmiş olur.
Almadım ama bu konularda deneyimim var. Soğutma konusunda okuduğuma göre 70C'yi geçmeyen kart tabi bu değer kasadan kasaya değişecektir. VBIOS güncellemesi ile RTX 2060'ı yer yer geçen bir kart oluyor yani alırken satıcıya VBIOS güncellemesi yapıldı mı? Diye sorun. Kart genel olarak başarılı 1660S almayı düşünüp o fiyat bandında alınacak güzel bir karttır. Gaming geceleri ile 2100 TL'ye kadar iniyor bu kart.

Pulse modeli konusunda birçok konu gördüm sıkıntı yaşıyanlarla ilgili. AMD 5000 serisi ekran kartlarında sıkıntı yaşıyan çok fazla insan var. Sana tavsiyem iyi bir model alman. Pulse veya Mech OC değil de Gaming X Nitro gibi. ASUS ROG'da da sıkıntı yaşıyanları gördüm.

Bu fiyat bandında MSI 1660 Super Gaming X veya ASUS ROG STRIX 1660 Ti almak mantıklı mı sizce öyle büyük FPS takıntılarım yok 1080P'de kaliteli oyun oynasam yeterlidir benim için. 10-15 FPS fazla almak için AMD'nin yazılımsal sıkıntılarını çekmeye değer mi değmez mi emin değilim ama bir yandan da NVIDIA alıp kafamın daha rahat olacağı hissi var.

Geçmişten bugüne Nvidia GT, GTX ve RTX serisi ve AMD R5, R7, R9, RX serisiyle alakalı sorunlu konuları şuraya hiç üşenmeden toplasak RX 5600 XT belki de piyasadaki en çok sorun yaratıp konu açılan ekran kartı modeli oldu. Benim fikrim tabi. Yanlış hatırlamıyorsam eskiden R9 280x yada 380x için de fazlaca sorunlar vardı.

Bu fiyat bandında MSI 1660 Super Gaming X veya ASUS ROG STRIX 1660 Ti almak mantıklı mı sizce öyle büyük FPS takıntılarım yok 1080P'de kaliteli oyun oynasam yeterlidir benim için. 10-15 FPS fazla almak için AMD'nin yazılımsal sıkıntılarını çekmeye değer mi değmez mi emin değilim ama bir yandan da NVIDIA alıp kafamın daha rahat olacağı hissi var.

1660S daha iyi bir seçenek o zaman senin için. Bende 2060 ve 5600XT arasında kalmıştım ve 5600XT Gaming X aldım hiç sorun yaşamadım.

@Mezardaki Pikachu Biliyorum dostum fakat gigabyte zotac palit inno3d gibi 2500 bandına yakın 2060 modelleri var fakat onlarında ısınma problemleri var diye biliyorum soğutmada pek başarılı değiller 80 derece kötü bir sonuç bana göre o yüzden güzel soğutmalı gtx 1660 super almak daha mantıklı geliyor fakat bir yandan da 2060'ın doğrudan rakibi 5600xt ağır basıyor cidden zor bir karar ama çoğunluk nvida almamdan yana büyük ihtimal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı