Sapphire RX 570 Alınır Mı?

HarunErenHE

Kilopat
İyi günler . Hepsiburada'da 857 liraya RX 570 varmış almak istiyorum. Mini olması performans düşürür mü? İşlemcim X4 950 AM4
Güç kaynağım: 400W 80+
Resmini attım.

Screenshot_20190110-125637.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır mı derken hocam neden alınmasın? Eski kartınıza göre çok çok iyi bir performans alacaksınız. Yani alınır mı derken sanki kart kötü iki üç gün sonra çöp olacak gibi algılanıyor. Kart ile ne yapacağınızı söylerseniz o zaman alınır ya da alınmaz denebilir.

Alınır mı derken hocam neden alınmasın? Eski kartınıza göre çok çok iyi bir performans alacaksınız. Yani alınır mı derken sanki kart kötü iki üç gün sonra çöp olacak gibi algılanıyor. Kart ile ne yapacağınızı söylerseniz o zaman alınır ya da alınmaz denebilir.
400w 80+ güç kaynağı yetermi

ITX olması performansı etkilemez fakat X4 950 ile baya darboğaz yapar. PSU'nuz +12W kanalından 360W mı veriyor?

Grafik ayarlarını yükselterek kullansanız bile darboğaz sorunu yaşayacaksınız. İleride işlemcinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.
Bende öyle düşünmüştüm fakat arkadaşım X4 950 ve RX 570 kullanıyor . Beraber aynı sistemi almıştık sonradan RX 570 aldı o . PUBG de ultrada 60 FPS alabiliyor . Siz olması gerekenden az mı alır diyorsunuz . Bu darboğaz tam olarak ne demek

Bende öyle düşünmüştüm fakat arkadaşım X4 950 ve RX 570 kullanıyor . Beraber aynı sistemi almıştık sonradan RX 570 aldı o . PUBG de ultrada 60 FPS alabiliyor . Siz olması gerekenden az mı alır diyorsunuz . Bu darboğaz tam olarak ne demek
Ekran kartınızın çok fazla veri işleyip işlemciden yeterli performansta cevap alamaması gibi birşey kabaca darboğaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı