Sapphire RX 570 Mini nasıldır?

berkantfc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Önceden Kullanmış olduğum Powercolor R7 265 ekran kartım bozuldu, 1000 TL civarı ekran kartı araştırırken RX 570 tek fanli olan modeli gördüm. Sistemimle bir sıkıntı olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Sistemim:

AMD FX 6350 3.9 GHz işlemci
750W güç kaynağı
8 GB RAM
MSI 970A-G43 anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartlarında sürücü hataları olduğunu bir çok kez gördüm, RX 5700xt, senin kartınla alakalı da gördüm, RX 580 yada rx 590dı sanırım, her neyse, bence iyice araştır, kartında hata olup olmadığına bak, ondan sonra kartı satın al, Nvidia kartlarda sürücü hataları ile alakalı hiç paylaşım görmedim, tabiki tercih senin.

Keşke AMD yerine NVIDIA alsaydım. Performansı iyi ama NVIDIA kullanıyordum önceden çok daha iyiydi.

AMD ekran kartlarında sürücü hataları olduğunu bir çok kez gördüm, RX 5700xt, senin kartınla alakalı da gördüm, RX 580 yada rx 590dı sanırım, her neyse, bence iyice araştır, kartında hata olup olmadığına bak, ondan sonra kartı satın al, Nvidia kartlarda sürücü hataları ile alakalı hiç paylaşım görmedim, tabiki tercih senin.
Önceki kartımda yazılımsal bir sorun yok hocam Chip'i arızalı

Arkadaşlar merhaba,
Önceden kullanmış olduğum PowerColor R7 265 ekran kartım bozuldu, 1000 TL civarı ekran kartı araştırırken RX 570 tek fanli olan modeli gördüm. Sistemimle bir sıkıntı olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Sistemim:

AMD FX 6350 3.9 GHz işlemci.
750W güç kaynağı.
8 GB RAM.
MSI 970A-G43 anakart.

Bende R5 1600 işlemci, B450M S2H anakart ile topladım 2 ay oldu anakartta bir arıza çıktı sadece ekran kartında yazılımsal veya mekaniksel bir sorun olmadı AMD'nin son sürüm sürücüleri yüklü bilgisayarda. Soğutma ve performans anlamında daha test edemedim bilgisayarı ama tek fanlı olduğu için ısıncağını düşünmüyorum yine de karar senin.

Bende R5 1600 işlemci, B450M S2H anakart ile topladım 2 ay oldu anakartta bir arıza çıktı sadece ekran kartında yazılımsal veya mekaniksel bir sorun olmadı AMD'nin son sürüm sürücüleri yüklü bilgisayarda. Soğutma ve performans anlamında daha test edemedim bilgisayarı ama tek fanlı olduğu için ısıncağını düşünmüyorum yine de karar senin.
Hocam şöyle ki insanlar genel olarak mantık çerçevesinde yorum yapıyor, tek fan varsa ısınır gibisinden, ancak kullananların çok büyük çoğunluğu ısınma problemi yok diyor o yüzden ısınmayı pek kafama takmıyorum
Oyun performansı nasıldı bu arada?

Hocam şöyle ki insanlar genel olarak mantık çerçevesinde yorum yapıyor, tek fan varsa ısınır gibisinden, ancak kullananların çok büyük çoğunluğu ısınma problemi yok diyor o yüzden ısınmayı pek kafama takmıyorum.

Oyun performansı nasıldı bu arada?

Dediğim gibi internet yüzünden pek test edemedim ama tek söyleyebileceğim Minecraft 1.8.9 sürümünde yoğun ortamlarda 450-500 FPS alıyorum partiküller vb. şeyler açıkken ve 16 chunkda. Minecraft oynuyorsan aklında bir fikir oluşabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı