Sapphire RX 570 OC yapılabilir mi?

Ben 3.5 yıl OC'lu GTX 750 ti kullandım. 155 işlemci 375'de bellek hızı içindi. Hiç bir sorun çıkarmadı. Bu kartı da yeni aldım 100 işlemci 150'de bellek hızına verdim. Hiç bir sıkıntı yok. Yavaş yavaş açarak en ideal ayarını bul kaydet. Kart alışsın ben dahada yükseltirim bu değerleri. :D Bu arada o 5-10 FPS bazen çok hayat kurtarıcı olabiliyor. Mesela GTA 5'te tüm ayarlar sonda msaa x2'de 25 FPS alıyodum, OC'la 30-35'i buluyodum. Tabi 50 FPS aldığın oyunda 60 FPS alıyım diye uğraşıyosan kartı üzmeye gerek yok. Ultra takıntım olduğu için OC yapıyorum ben. :D

Ben 3.5 yıl OC'lu GTX 750 ti kullandım. 155 işlemci 375'de bellek hızı içindi. Hiç bir sorun çıkarmadı. Bu kartı da yeni aldım 100 işlemci 150'de bellek hızına verdim. Hiç bir sıkıntı yok. Yavaş yavaş açarak en ideal ayarını bul kaydet. Kart alışsın ben dahada yükseltirim bu değerleri. :D Bu arada o 5-10 FPS bazen çok hayat kurtarıcı olabiliyor. Mesela GTA 5'te tüm ayarlar sonda msaa x2'de 25 FPS alıyodum, OC'la 30-35'i buluyodum. Tabi 50 FPS aldığın oyunda 60 FPS alıyım diye uğraşıyosan kartı üzmeye gerek yok. Ultra takıntım olduğu için OC yapıyorum ben. :D
Hocam kart nasil alisiyor onu anlamadim. :D

Hocam kart nasil alisiyor onu anlamadim. :D
İlk OC yaptığımda yüksek bir değer vermiştim. Ekran pembeye döndü. Bilgisayarı kapatıp açtığımda düzelmişti. Şimdi en ideal değeri bulmak için yavaş yavaş deniyorum. Birde yeni olduğu için kıyamıyorum. Yeni alınan motora yapılan rodaj kafasıyla yaklaşıyorum olaya. :D :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı