Sapphire RX 570 OC yapılabilir mi?

TheLastKnight35

Decapat
Elimde Sapphire Pulse ITX RX 570 4 GB ekran kartı var. Bu ekran kartına MSI AfterBurner'dan OC yapmak istiyorum, sizce yapmalı mıyım? İlginiz için teşekkür ederim.

Not: Ekran kartı tek fanlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Sapphire Pulse ITX RX 570 4 GB ekran kartı var. Bu ekran kartına MSI AfterBurner'dan OC yapmak istiyorum, sizce yapmalı mıyım? İlginiz için teşekkür ederim.

Not: Ekran kartı tek fanlı.
Bu karta yapmani pek tavsiye etmem. Sogutmasi cok yeterli degil. Yapacaksan fanı %70-80 hizlara cikarman gerekecek. Bu da hem gürültü hemde fanin cabuk yipranmasina sebep olabilir.
Not: Aynı karta sahibim. OC konusunda tecrubelerim var.
OC neden yapmak istiyorsun ? Bu kart stok haliyle hemen hemen her oyunu oynatabilir.

PUBG'yi ultrada akici oynar miyim diye yapacaktim.
MSI Afterburner'da gucu ellemeyecegim bellek hizi ve cekirdek hizini sona getirecegim fani da %85 yapacagim.

MSI Afterburner'da gucu ellemeyecegim bellek hizi ve cekirdek hizini sona getirecegim fani da %85 yapacagim.
Öyle direkt sona getirerek OC olmaz. :) Ufak ufak artirmalisiniz. Bir yerden sonra hata vermeye baslayacak kartınız. Orada durmalisiniz. Direkt sona getirmeniz kartin hata vermesine sebep olur. Siyah ekranda kalabilirsiniz. Mavi ekran alabilirsiniz. Ufak ta olsa karri bozma riskinizde olur. Benim tavsiyem yapmayin gerek yok. PUBG de kenar yumusatma ve doku ayarini ultraya almaniz yeterlidir. Shroud bile bu ayarlarda oynuyor. Her seyi ultraya aldiginiz da gereksiz cok fazla detay rakibinizi görmekte zorlanmaniza sebep olabilir ve düşük FPS verir.

Bu son güncellemeden sonra FPS baya düştü. 35 görüyoruz artık Bende de pulse ITX var sende de durum böyle mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı