Merhaba arkadaşlar, 26 Haziran'da RX 570 Pulse OC aldım fakat aldığımdan beri sorun üstüne sorun. Radeon ayarlarında akıcılık sorunu var ve Radeon ayarlarından yaptığım fan profili stabil çalışmıyor. Fan sorununun AMD Radeon ayarlarından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü GPU yükteyken tepki süresi baya artıyor.
Sürücü kaynaklı bir sorun, 17.1. 1 sürücüsüne geri döndüğümde tüm sorunlar çözülüyor fakat herhangi bir adrenalin sürücüsünü kurduğumda sorunlar tekrar baş gösteriyor. (19.6. 3,19.5. 2,18.7. 2 gibi hiç fark etmiyor AMD'nin adrenalin olan tüm sürücülerinde böyle bir sorun yaşıyorum)
Sorunu çözmek için uyguladığım yöntemler
-5,6 tane farklı sürücüyü DDU vasıtasıyla kurdum.
-Windows 1803,1809,1903 sürümleri denedim hepsinde sorun devam ediyordu.
-Hızla başlat seçeneğini kaldırdım.
Ekran kartının BIOS'u güncel geldiği için herhangi bir BIOS güncelleme işlemi yapmadım.
MB'nin BIOS'u güncel.
Sorun ile ilgili video:
Lütfen konuya eklediğim resmide inceleyin.
Sistem özellikleri
-MSI H97 PC Mate
-Intel i5 4460
-8 GB DDR 3 1600 MHz bellek
-Zalman ZM700Glx PSU
Sürücü kaynaklı bir sorun, 17.1. 1 sürücüsüne geri döndüğümde tüm sorunlar çözülüyor fakat herhangi bir adrenalin sürücüsünü kurduğumda sorunlar tekrar baş gösteriyor. (19.6. 3,19.5. 2,18.7. 2 gibi hiç fark etmiyor AMD'nin adrenalin olan tüm sürücülerinde böyle bir sorun yaşıyorum)
Sorunu çözmek için uyguladığım yöntemler
-5,6 tane farklı sürücüyü DDU vasıtasıyla kurdum.
-Windows 1803,1809,1903 sürümleri denedim hepsinde sorun devam ediyordu.
-Hızla başlat seçeneğini kaldırdım.
Ekran kartının BIOS'u güncel geldiği için herhangi bir BIOS güncelleme işlemi yapmadım.
MB'nin BIOS'u güncel.
Sorun ile ilgili video:
Lütfen konuya eklediğim resmide inceleyin.
Sistem özellikleri
-MSI H97 PC Mate
-Intel i5 4460
-8 GB DDR 3 1600 MHz bellek
-Zalman ZM700Glx PSU
Son düzenleyen: Moderatör: