Sapphire RX 570 Sistem

Benim dediğim bu.

Kasa ve PSU'yu ayrı alırsan daha ucuza kapatabilirsin.

Zalman N2 ve Corsair VS 550(2018) ikilisi güzel olur.
VS serisi kronik sorunlu diyorlardı. Sorun çıkar mı? Ve daha ucuz bir PSU bulabilir misin, kaliteli olacak ama pahalı olmayacak :(
B450M S2H (Rev1.0), Corsair Vengeance 3000 mHz 8 GB ve Sapphire Pulsr RX 570 8 GB siparişini geçiyorum nanokatologtan. 383, 225 ve 1000 TL, sence nasıl dostum?

Ve bu Sapphire kart garantisi Türkiye'de nasıl. Türkiye garantili mi bu kart?

VS serisi kronik sorunlu diyorlardı.
Senin dediğin eskisi. Yeni seride bileşenlerin kalitesi biraz daha iyi. PSU Tier List'lere bakarsan biraz anlarsın zaten. "Gri" olan yeni, "Turuncu" olan eski.

Zaten yukarıda yanlış oldu. MWE(80 Plus olan) hiç iyi değilmiş. Master Watt Lite ile arasında bariz bir kalite farkı var.

Ve bu Sapphire kart garantisi Türkiye'de nasıl. Türkiye garantili mi bu kart?
O konu hakkında hiç bilgim yok. Yerinde olsam RX 570 8GB için o kadar zorlamazdım. Direk Yukko'dan RX 570 4GB alırdım. Artan parayıda PSU için ayırırdım.

Son olarakta bellekte Nanokatolog dışından alınabilir gibi duruyor.
Burda 450W'lık olanını incelemişler.
Bu PSU'da kullanılan bileşenler iyi değil. Mesela kapasitör üzerinden gidersek ChengX diye bir üreticinin kapasitörleri kullanılıyor. Bunu biraz araştırdım ve başka bir PSU'daki değerlendirmelerini baktım ve iyi değil diyor. Bahsettiğim(Build Quality) kısmına bakarsan kötü olduğunu anlarsın.

Ben olsam tercih etmezdim.

MB520'de MWE model PSU kullanılmış. Bu Master Watt Edition yanlış hatırlamıyorsam Master Watt Lite'dan daha iyiydi. Master Watt Lite'ın en büyük eksisi fiyatıydı. Bizim alacağımız hem daha iyi hem de daha uygun fiyata geldiği için kesinlikle alınır.

Son düzenleme:
Senin dediğin eskisi. Yeni seride bileşenlerin kalitesi biraz daha iyi. PSU Tier List'lere bakarsan biraz anlarsın zaten. "Gri" olan yeni, "Turuncu" olan eski.

Zaten yukarıda yanlış oldu. MWE(80 Plus olan) hiç iyi değilmiş. Master Watt Lite ile arasında bariz bir kalite farkı var.

O konu hakkında hiç bilgim yok. Yerinde olsam RX 570 8GB için o kadar zorlamazdım. Direk Yukko'dan RX 570 4GB alırdım. Artan parayıda PSU için ayırırdım.

Son olarakta bellekte Nanokatolog dışından alınabilir gibi duruyor.
Burda 450W'lık olanını incelemişler.
Bu PSU'da kullanılan bileşenler iyi değil. Mesela kapasitör üzerinden gidersek ChengX diye bir üreticinin kapasitörleri kullanılıyor. Bunu biraz araştırdım ve başka bir PSU'daki değerlendirmelerini baktım ve iyi değil diyor. Bahsettiğim(Build Quality) kısmına bakarsan kötü olduğunu anlarsın.

Ben olsam tercih etmezdim.

MB520'de MWE model PSU kullanılmış. Bu Master Watt Edition yanlış hatırlamıyorsam Master Watt Lite'dan daha iyiydi. Master Watt Lite'ın en büyük eksisi fiyatıydı. Bizim alacağımız hem daha iyi hem de daha uygun fiyata geldiği için kesinlikle alınır.
Ben de yukkodan armor modelini almayı düşündüm. Ya şimdi hemen almak da istiyorum, biraz ucuz tutsun da istiyorum. Ve PSU kısmı çok karışı geldi, anlayamadım.
1-2 güne siparişleri geçerim sanırım. Aklıma takılan soru, 1 TB HDD yetiyor mu genelde oyun indirince? 2 TB alsam mı diyorum 240₺ Seagate 1 TB, 350 TL WD 2 TB.
Nasıldır bu? Çok serisi var, karışık geldi.

Şu anda düşük bütçede VS 550(2018) ve Silverstone Strider 500W var. Bunların dışına çıkmamaya çalış.

Bana yetiyordu açıkcası. Bütçen darsa 2TB için zorlama derim.
Bu nasıl dostum? Direkt siparişini geçebilirim.

Son düzenleme:
Bu nasıl dostum? Direkt siparişini geçebilirim.
Onun hakkında bir şey bulamadım. Daha önceden incelemesini aradım ama bulamadıydım.
Ve HDD serilerinden anlamadığım için bilemedim.
Benim de bir bilgim yok. Günlük kullanıcılar WD'nin Blue, Toshiba'nın P300, Seagate'inde Barracuda modelleri öneriliyor. Bundan daha fazlasını bilmiyorum.

Seagate 1TB al gitsin derim.

Onun hakkında bir şey bulamadım. Daha önceden incelemesini aradım ama bulamadıydım.

Benim de bir bilgim yok. Günlük kullanıcılar WD'nin Blue, Toshiba'nın P300, Seagate'inde Barracuda modelleri öneriliyor. Bundan daha fazlasını bilmiyorum.

Seagate 1TB al gitsin derim.
Anladım. Bilindik markalardan bir şeyler ararım, yada foruma sorarım bulamazsam. Sağol dostum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı