Sapphire RX 570 Sistem

Bilmiyorum ben de Cooler Master'ı severim, MB501 açık ara daha iyidir :)
HDD olarak Seagate öneririm.
Fan masrafına şu an girecek durumda değilsiniz :) Umarım yanlış anlaşılmamışımdır, 1-2 hafta sonra alırsanız 2600 indirime girebilir.
Fanı zaten şimdi almayacağım evet, 2 ay sonra bile alsam, hem üstü açık olduğu için havayı daha iyi atar, hem de önü ızgara olduğu için daha iyi alır. Cooler Master'ı ben de severim ancak bu kasa çok hoşuma gitti. PSU'dan korkuyorum sadece ama Xigmatek kalitesiz değil. Bilemedim.
1-2 hafta beklemem. Muhtemelen bu akşam çoğu parçayı sipariş veririm. Nanokatolog zaten hızlı yollamıyor. İşlemciyi 1-2 gün geciktirebilirim ancak 2 hafta beklemem.

Burda 450W'lık olanını incelemişler.
Bu PSU'da kullanılan bileşenler iyi değil. Mesela kapasitör üzerinden gidersek ChengX diye bir üreticinin kapasitörleri kullanılıyor. Bunu biraz araştırdım ve başka bir PSU'daki değerlendirmelerini baktım ve iyi değil diyor. Bahsettiğim(Build Quality) kısmına bakarsan kötü olduğunu anlarsın.

Ben olsam tercih etmezdim.

MB520'de MWE model PSU kullanılmış. Bu Master Watt Edition yanlış hatırlamıyorsam Master Watt Lite'dan daha iyiydi. Master Watt Lite'ın en büyük eksisi fiyatıydı. Bizim alacağımız hem daha iyi hem de daha uygun fiyata geldiği için kesinlikle alınır.
Anladım. Sizin dediğiniz hangisiydi. Daha ucuz olsa benim için daha iyi. Kasa yerine monitör almayı düşünüyorum. Bir de karta parayı attım ama 100 tl eksik bulamadım :( bakıcam.

Benim dediğim bu.

Kasa ve PSU'yu ayrı alırsan daha ucuza kapatabilirsin.

Zalman N2 ve Corsair VS 550(2018) ikilisi güzel olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı