Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE monitör tavsiyesi

Sahmeran07

Centipat
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE ekran kartım var. Bununla uyumlu, performanslı çalışacak bir monitör arıyorum. HZ veya fiyat belirtmiyorum. Verdiğiniz tavsiyelere göre ekonomik olarak kendimi hazırlayacağım. Olmuşken güzel bir şey olsun istiyorum, yani kartıma uygun ve performanslı bir şey.

İyi forumlar herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen 3000-4000 arasına çıkarsa
Ya da
LG olanı 3600-3700 liraya, ASUS olanı da 3000-3100 liraya inebiliyor. Biraz daha ucuza

Merhaba. Bilmediğimden soruyorum bu ekran kartı herhangi bir monitor ile çalıştırılamaz mı? Alacağım sistemin ekran kartı bu model ve şu an monitorüm yok. Evdeki TV’yi bağlasam ne gibi sorun oluşabilir?

Merhaba. Bilmediğimden soruyorum bu ekran kartı herhangi bir monitor ile çalıştırılamaz mı? Alacağım sistemin ekran kartı bu model ve şu an monitorüm yok. Evdeki TV’yi bağlasam ne gibi sorun oluşabilir?

Valla benim 2009'dan kalma bir monitörüm var. Sürekli yeşil ekran alıp duruyorum. Artık bilgisayara etki etmesin güzel bir ekran alacağım. Zaten bir kaç forumda da sorduğumda iyi bir ekran kartı için iyi bir ekran olması daha idealmiş.

Valla benim 2009'dan kalma bir monitörüm var. Sürekli yeşil ekran alıp duruyorum. Artık bilgisayara etki etmesin güzel bir ekran alacağım. Zaten bir kaç forumda da sorduğumda iyi bir ekran kartı için iyi bir ekran olması daha idealmiş.
Ekstra maliyet desene... Sadece kasa için bir bütçe ayırdım. Şimdilik TV üzerinden kullansak bir sorun oluşturmaz herhalde :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı