Hangisini aldınız anlamadım.Eki Görüntüle 588898Bu karta sahibim diğer parcalarımı bekliyorum.
Evet benimde aklıma o model yatıyor ama ısınıyor ise dediğim gibi almışken iyisini almak istiyorum nitro yu herkez öneriyor ama gigabyte pek görmedim.Bence fiyat farkına değmez Gigabyte alabilirsin.
Sapphire Nitro+, performans üstünlüğü var diğer ürüne nazaran, veriler onu gösteriyor.Gigabyte kaliteli markadır. Sapphire'in aradaki uçuk fiyat farkına değecek bir ekstra sağladığını hiç sanmam.
Anladım güzel. Aydınlatıcı bir yorum görmedim galiba sorun yaşamamak için rtx 2060 Süper alacağımSapphire Nitro+ kardeşim.
Sapphire Nitro+, performans üstünlüğü var diğer ürüne nazaran, veriler onu gösteriyor.
Gigabyte Aorus RTX 2060 Süper modeli i buldum 4086Tl ye galiba şuan onu alacagim araştırıyorum bir sorunu yok ise yarın sipariş vericem itopyadan.Vatanda EVGA modeli vardı Black modeli. Diğerlerinden de ucuzdu biraz.
Neden önerilmiyor? İncehesap'dan geçen hafta Asus Rog Strix RTX 2070 aldım mükemmel karttı ama iade ürünü göndermişler bana daha önceden açan kimse arka plaka jelatini yoktu bende takıntılı olduğum için sattımm başka yerde de aorus modeli yok 2060 superin modele bayıldım bu arada ama itopya önerilmiyor dediniz kurt bıraktınız içime xd.Bende bakıyım İtopya önerilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.