Sapphire RX 580 8 GB

SüperBabanne

Decapat
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 580 8 GB bu ekran kartı 2. el olarak cok sayı da satanı var kullanıcıları neden menmum değil ya da siz kulanıcıysanız niye menunsunuz.
Cok trent bir ekran kartı 950TL civarı satılık bulunuyor. Bu ekran kartı neden tavsiye edersiniz ömrü ne kadar. Yorum ve tecrübelerinizi bekliyorum. 2.el olarak cok satan var mining olmasından cekiniyorum aldığımda mining amaclı kullaıldığını bilebilir miyim?

Almani önermem çünkü o kartta mining yapilmiş olabilir ekran kartlarini mining kullanarak gücünü yani performansini düürüyorlar oyundan çok İyİ verim alamiyorsun bence n11 vatan hepsiburada tarzi yerlerden sifir alabilirsin ya indirimi bekle yada rx570 8gb edition sürümünü alabilirsin

Mining yapılmama şansı neredeyse yok ama sizin bunu anlama şansınız da yok. Ben geçen hafta mining yapıldığını bildiğim bir kartı aldım çekmediğim dert kalmadı imkan varsa 0 alın yoksa da imkan olmasını bekleyin derim. Ha belki alırsınız sorun çıkmaz ama risk, araştırma yapıp aldım alırken kafamda mining e de uğrasa bazı testler ile sorunlu olup olmadığı anlaşılır diye bir düşünce oluşmuştu yanılmışım. Belki de %1 olacak bir şey başıma geldi normalde sorun çıkmıyordu ama bende çıktı bilemem yine de artık 2. el ürün tercihim olmaz.

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 580 8 GB bu ekran kartı 2. el olarak cok sayı da satanı var kullanıcıları neden menmum değil ya da siz kulanıcıysanız niye menunsunuz.
Cok trent bir ekran kartı 950TL civarı satılık bulunuyor. Bu ekran kartı neden tavsiye edersiniz ömrü ne kadar. Yorum ve tecrübelerinizi bekliyorum. 2.el olarak cok satan var mining olmasından cekiniyorum aldığımda mining amaclı kullaıldığını bilebilir miyim?
Mining kartlar, iyiliği kötülüğü şans meselesi.Rx 570 aldım bu şekilde kullanıp sattım, bende alanda bir sıkıntı yaşamadı. 700 liraya rx 580 almıştım bayağı zamandır tık demedi maşallah.

2.Elde ne olur? Ne olmaz adamın numarasını alın. Faturasını, garanti belgesini ve kutusunu içeriği ile beraber tam olan en az 3 ay garantisi olan kartları alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Bazı miningciler cevremden biliyorum. Kartlar hava alsın, diye her tarafı fan falan taktılar. Bazıları gürültü oluyor diye kartların etrafını kapadı alırken vida deliklerine bakın kart sökülmüş mü? Macun için diyebilirler ama genelde fırınlama oluyor.

Mining kartlar, iyiliği kötülüğü şans meselesi.Rx 570 aldım bu şekilde kullanıp sattım, bende alanda bir sıkıntı yaşamadı. 700 liraya rx 580 almıştım bayağı zamandır tık demedi maşallah.
Doğrudur ben bir kere aldım başıma gelmeyen kalmadı onun için çok soğudum yine de duruma göre tercih edilebilir. Ben uygun bir fiyata satıp RX 5500 XT almayı istiyorum.
2.Elde ne olur? Ne olmaz adamın numarasını alın. Faturasını, garanti belgesini ve kutusunu içeriği ile beraber tam olan en az 3 ay garantisi olan kartları alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Bazı miningciler cevremden biliyorum. Kartlar hava alsın, diye her tarafı fan falan taktılar. Bazıları gürültü oluyor diye kartların etrafını kapadı alırken vida deliklerine bakın kart sökülmüş mü? Macun için diyebilirler ama genelde fırınlama oluyor.
Fırınlama işlemi sık rastlanan bir durum sanırım dikkatli olmak lazım. Anlamanın yolu var mı bilmiyorum ama garantili ürün alınırsa garanti bitene kadar anlaşılır muhtemelen.

Mining olarak kullanıp kullanmadığını bilemezsin satıcıya kalmış bir durum. Mining ekran kartlarını almanı önermem en azından ben almazdın çook çook ucuz olucak ki alasın ve RX 570 580 ler mining çok kullanılanlar 2. eline hiç girmeni önermem. Çünkü her an elinizde kart kalabilir ömrünü bilemezsin.

Doğrudur ben bir kere aldım başıma gelmeyen kalmadı onun için çok soğudum yine de duruma göre tercih edilebilir. Ben uygun bir fiyata satıp RX 5500 XT almayı istiyorum.

Fırınlama işlemi sık rastlanan bir durum sanırım dikkatli olmak lazım. Anlamanın yolu var mı bilmiyorum ama garantili ürün alınırsa garanti bitene kadar anlaşılır muhtemelen.
Fırınlama işlemini anlamanın yolu yok, ancak tahmin etmenin yolu var. Garanti yapışkanı duruyor mu? Ona bak!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı