Sapphire RX 580 Çok Fazla Isınıyor

MrSheriff

Kilopat
Sapphire ekran kartım var. RX 580 8 GB 256 Bit kendisi çok ısınıyor oyun oynarken. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam olarak hangi model olduğunu ve ne kadar ısındığını belirtirseniz daha aydınlatıcı olur. MSI Afterburner kullanarak yaklaşık olarak kaç dereceye çıktığını görebilirsiniz.
Cok ısınıyor derken kaç derece? Adam bir'haber bu konulardan, 70 dereceye bile sıcak diyor. Açık konuşun, açık soru sorun.
Reis MSI Afterburner'dan baktım LOL gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor. Ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça).
Reis MSI Afterburner'dan baktım LOL gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça)
,
Bu arada alt taba atınca hangi oyun olursa olsun sanki bir şey yokmuş gibi pat pat düşüyor derece
Havaların çok sıcak olduğunu ve ekran kartının RX 580 olduğunu göz önünde bulundurursak normal bir durum.
Haklısın dostum galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
sağ olun ben msi afterburner uygulamasından da baktım da fanları kullanıcı ayarına göre ayarladım çünkü 60 dereceyken hiç çalışmıyordu fanlar ondan dolayı ayarladım bir şeyler sizce bir zararı olur mu fanların çalışmasının fazla veya az sisteme zarar verir mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı