Reis MSI Afterburner'dan baktım LOL gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor. Ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça).Cok ısınıyor derken kaç derece? Adam bir'haber bu konulardan, 70 dereceye bile sıcak diyor. Açık konuşun, açık soru sorun.
Bu arada alt taba atınca hangi oyun olursa olsun sanki bir şey yokmuş gibi pat pat düşüyor dereceReis MSI Afterburner'dan baktım LOL gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça)
,
Haklısın dostum galiba.Havaların çok sıcak olduğunu ve ekran kartının RX 580 olduğunu göz önünde bulundurursak normal bir durum.
60 derece gayet normal.reis msi afterburnerdan baktım lol gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça)
,
bu arada alt taba atınca hangi oyun olursa olsun sanki bir şey yokmuş gibi pat pat düşüyor derece
haklısın dostum galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.