Tam olarak hangi model olduğunu ve ne kadar ısındığını belirtirseniz daha aydınlatıcı olur. MSI Afterburner kullanarak yaklaşık olarak kaç dereceye çıktığını görebilirsiniz.
Tam olarak hangi model olduğunu ve ne kadar ısındığını belirtirseniz daha aydınlatıcı olur. MSI Afterburner kullanarak yaklaşık olarak kaç dereceye çıktığını görebilirsiniz.
Reis MSI Afterburner'dan baktım LOL gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor. Ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça).
Reis MSI Afterburner'dan baktım LOL gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça)
,
reis msi afterburnerdan baktım lol gibi bir oyunda bile 60 derece oluyor ama gel gör ki hissiyat 20 derece falan (cam kasa olduğundan hissediliyor rahatça)
,
bu arada alt taba atınca hangi oyun olursa olsun sanki bir şey yokmuş gibi pat pat düşüyor derece
sağ olun ben msi afterburner uygulamasından da baktım da fanları kullanıcı ayarına göre ayarladım çünkü 60 dereceyken hiç çalışmıyordu fanlar ondan dolayı ayarladım bir şeyler sizce bir zararı olur mu fanların çalışmasının fazla veya az sisteme zarar verir mi ?