Oyuna özel ayar eklenebiliyor AMD'nin uygulamasında. Valorant için yaptığınız ayarı global ayarlar olarak ayarlamışsınız muhtemelen. AMD'de Valorant için özel ayar ayarlanamıyor çünkü. CS:GO için özel ayar ayarlamanız gerekebilir veya CS:GO için özel profili silip global ayarları kullanmasını sağlatabilirsiniz. Performans - ayarlanıyor sekmesinde sol üstte global ayarı diye bir yazı yazar. Oraya tıklayın. Muhtemelen CS:GO için özel oyun profili eklemiştir. İsterseniz fan ayarını o profil için de tekrar yapın, isterseniz CS:GO profilindeyken profili sil deyip global ayarları kullanmasını sağlayın.
Afterburner'da fan ayarı yaptım demişsiniz o kısımı atlamışım. CS'de işe yaramadığını nasıl anladınız? Performans sekmesinde fan RPM'i Valorant'ta daha fazla CS'de daha mı az? Belki Valorant'ta ekran kartı kendini daha az kullanıyor, CS'de daha fazla kullanıyor olabilir. Bu sebeple CS'de daha fazla ısınıyordur. Kendi ekran kartım 5700XT'de CS'de %80 civarına kadar çıkabiliyor GPU kullanımı. Valorant'ta en yüksekde %60'ı görmedim. Bu sebeple Valorant'ta daha serin çalışıyor kart.