Sapphire RX 580 watman sorunu

PisLix

Femtopat
Oncelikle merhabalar Sapphire RX 580 ekran kartım vardir. Ama ozellikle oyunlarda watman hatasi aliyorum. Ekran kararıyor ve res atmak zorunda kalıyorum. Adrenali Radeon 2020 kullanıyorum. Frekans voltaj konusunda yardimci olabilecek varsa şimdiden tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle merhabalar Sapphire RX 580 ekran kartım vardir. Ama ozellikle oyunlarda watman hatasi aliyorum. Ekran kararıyor ve res atmak zorunda kalıyorum. Adrenali Radeon 2020 kullanıyorum. Frekans voltaj konusunda yardimci olabilecek varsa şimdiden tesekkürler.
Tam olarak kullandığınız driver sürümü nedir? Aynı ekran kartını kullanıyoruz ben bugüne kadar herhangi bir ekran kararması, beyazlaması, parlaması gibi sorunlarla karşılaşmadım.

Merhabalar. Bende XFX RX 590 ekran kartım ile WattMan ve siyah ekran hataları ile çok uğraştım. Size tavsiyem DDU programı kullanarak şuan yüklü olan 20.5.1 sürümünü kaldırın. 20.4.2 kurun deneyin. Yine hata alırsanız Frekans Mhz değerini 100 değer düşürüp, güç limitini -10 yapıp deneyin. Yine hata alırsanız undervolt yapmayı deneyebilirsiniz belki çözüm olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı