Bencede estetik gözükmüyor
Ama çözümle alakası var
Eğer izlemediyseniz teknoseyirin vega 54 incelemesini izleyin, konuya değinmişler

Tamam peki öyle deneyeceğim fakat rezalet bir görüntü oluşuyor . Bu arada software ile bu durumu çözemiyorlarmı çünki voltaj yetmese zaten gpu zorlandıgında yine kapanması gerekmezmiydi?

Tamam peki öyle deneyeceğim fakat rezalet bir görüntü oluşuyor . Bu arada software ile bu durumu çözemiyorlarmı çünki voltaj yetmese zaten gpu zorlandıgında yine kapanması gerekmezmiydi?
Kutuya bakın zaten bu şekilde kullanılması gerektiğini yazmışlar
Zaten güzel bir software update İle bu sıkıntılar olmazdı
Benim gpu sıkıntıyı çözmeden önce 30 dk furmarkt stres testinde 75 derece max ile kalabiliyordu

Çok teşekkür ederim bakalım çözebilecekmiyiz bu sorunu. Birde okadar kötüki bağlantılar, şimdi kasanın önünde 2 tane kocaman soket duracak... Ayrıca sorun PSU dan yeterli voltajı çekemek ise neden yeni psu ları buna göre yapmıyorlar. yoksa sorun tam olarak software problemimi? yani aldığım ürünlerin tamamı 2018 - 2019. Sırf şu problem için burada account oluşturdum ve amd gpu lar artık benim için ölmüştür, 300 500 lira fazla verip nvd alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…