Sapphire RX 590 tiz ses çıkarıyor

Hocam, kartı değiştirebildiniz mi aynı kart aynı sorun bende de var. Üstelik ben de vatan bilgisayardan satın aldım. Daha 10 günlük ekran kartı değişim talep edebildiniz mi
Hocam iade edin 4 gününüz kalmış. Aldığınız ürünü arızalı olmasa bile herhangi bir sebep göstermeden 14 gün içinde iade edebilme hakkınız var.

14 gün içerisinde iade süreci sadece internetten satın alımlarda geçerliymiş. Saçmalık
Bu senin yasal hakkın alakası yok internetten alınmasıyla. İade almazlarsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz. Üründe ayrıca sorun var zaten alacaklar öyle ya da böyle.
Sadece internetten alınan ürünlerde geçerli diye bir saçmalık yok iade almamak için yapıyorlar. Hakkınızı arayın 4 gününüz kalmış elinizde kalacak kart iade edin.
Screenshot_2019-12-02-08-58-52.png

Coil whine aslında ürünün sorunlu olması ya da eksik performansta çalıştığı anlamına gelmiyor. Rx590 ekran kartım var coil whine bende de var ancak kulaklık taktığım için sesini duymuyorum bile. Çok büyütülecek bir şey değil bana kalırsa :)

Bu senin yasal hakkın alakası yok internetten alınmasıyla. İade almazlarsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz. Üründe ayrıca sorun var zaten alacaklar öyle ya da böyle.
Sadece internetten alınan ürünlerde geçerli diye bir saçmalık yok iade almamak için yapıyorlar. Hakkınızı arayın 4 gününüz kalmış elinizde kalacak kart iade edin.Eki Görüntüle 467557
Hocam attığınız foroğrafta da yazdığı gibi sadece mesafeli (internet üzerinden) yapılan satın alımlarda iade talebimiz varmış mağazada yokmuş teknik servise yollanır 15 20 gün sonra eline ulaşır denildi sapphire bu konularda çok yetersiz değişim kararı çıkması kesin değil duymazdan gelmem gerekiyor sanırım mağazaya gidip konuştum.

Sapphire RX590 Nitro+'larda var böyle bir sıkıntı. Zamanında açtığım konu:

Hocam, kartı değiştirebildiniz mi aynı kart aynı sorun bende de var. Üstelik ben de vatan bilgisayardan satın aldım. Daha 10 günlük ekran kartı değişim talep edebildiniz mi
Bakalım 14 gün oldu Vatan' a teslim edeli bakalım ne çıkacak? İade talebi ile verdim ama sonucu tahmini 3-4 güne yazarım, o zamana kadar gelir heralde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı