Saçma olan stock haldeki fan hızı 70 derecede %29 muydu neydi fan hızı 29 değilse de bu kadar abes bir sayıydı.Maalesef 6600XT tasarımlarında batırdılar, 2 fanlı Red Devil ve Gaming X gibi modeller XFX Merc'e 10+ derece fark atıyor.
Hangi kart?
Saçma olan stock haldeki fan hızı 70 derecede %29 muydu neydi fan hızı 29 değilse de bu kadar abes bir sayıydı.Maalesef 6600XT tasarımlarında batırdılar, 2 fanlı Red Devil ve Gaming X gibi modeller XFX Merc'e 10+ derece fark atıyor.
Hangi kart?
XFX markasının aşırı ısındığını kim söyledi? Sapphire'in kartları bence en F/P kartlar.
Kart geldi mi size aynı karttan bende aldım da bisey sorucaktım.6000'den fazla verme ben ciktigi ilk gun 5350'ye Nitro+ aldim Sinerji'den, tekrar stok oldugunda indirimlerle o fiyatlara bulunur bence.
Kart geldi mi size aynı karttan bende aldım da bir şey soracaktım.
Evet kullanıyorum.
Blokları birebir aynı, fark olsa olsa aksiyal-koaksiyal fan farkından olabilir. Fanların arasındaki mesafeyi de göz önüne alırsak 2-3 dereceden daha fazla fark olmamalı.Ben de Pulse modelini aldım 5000'e. Sıcaklıklar nasıl Nitro+ tarafında?
Ben driveri kurarken süre yarıya kadar geliyor sonra siyah ekran oluyo sizde de oldu mu böyle bisey nasıl çözebilirim dc adresiniz varsa ekran da açabilirim telefondan cözemedim 2 gündür şu olayı.Evet kullanıyorum.
Ben de Pulse modelini aldım 5000'e. Sıcaklıklar nasıl Nitro+ tarafında?
72 den fazla görmedim aktif albion online oynuyorum ara ara rdr2 gta5 girdim.P400A kasa kullanıyorumBen de Pulse modelini aldım 5000'e. Sıcaklıklar nasıl Nitro+ tarafında?
radeon uygulamasını indirdim kurdu bir problem yaşamadım benBen driveri kurarken süre yarıya kadar geliyor sonra siyah ekran oluyo sizde de oldu mu böyle bisey nasıl çözebilirim dc adresiniz varsa ekran da açabilirim telefondan cözemedim 2 gündür şu olayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.