RTX bir yazılım değil, DLSS'de öyle. Bilmiyorsunuz ama ısrarla rastgele fikirler öne sürüyorsunuz. DLSS’in 1.0'ya da 2.0 sürümlerinin olması ve bir yazılım olması. Bunun yazılım üzerinden bir yükseltme olduğu anlamına gelmiyor. DLSS için ayrılmış bir yapı ve çekirdekler var kart üzerinde. Saf kart gücü diyorsunuz hala. Neyin ısrarı anlamıyorum ki. Zaten GDDR6 ve GDDR6X farkını bile göz ardı ediyorsunuz. Biri birinden önde diye değerlendirdiniz onu söyledik. Sonra testler üzerinden haklı çıkmaua çalışıyorsunuz. Tamam haklısınız madem mutlu olacaksınız. Gerçek bir bu kartlar birbirine çok yakın ve eşit değerde.
Ben de ne zaman buraya dem vuracaksınız diye bekliyordum
. Hiç şaşırtmıyor. Alttaki sistemimi görmediniz sanırım. Siz okuduğunuzu ve anlatılmak isteneni anlamıyorsunuz. AMD fan boyuyum ne olacak şimdi
. Tuttunuz teste çevirdiniz olayı sırf RAM miktarından dem vurup oradan olmadı fan boyluk. Bir iki yıl sonra bu teknolojilerin nereye evrileceğini bile bilmiyoruz. Tutmuşsunuz hala uzun ömürlülükten bahsediyorsunuz. Böyle bir değerlendirme mantığı yok anlamıyorsunuz ki. Neyin nereye evrileceğini bilmeden falcılık yapar gibi.