Sapphire RX 7800 XT Nitro+ alınır mı?

Fiyatına ve kartın durumuna göre alınabilir.
Düzenledim.

7800 XT ise alınır, Nitro Plus sağlam karttır.
Ek olarak aşağıdaki linkte 21.400 TL:

Attığın linkteki ürünün açıklamasına bak "Vitrinde Sergilenen teşhir ürünüdür" yazıyor ve kutuda yırtık olması beklenebilir yazıyor.
Bunu almaktansa Sinerji'den veya Hepsiburada'dan almak daha mantıklı olur

İlk başta fiyatı okuyunca ufak çaplı kalp krizi geçirdim :D. Alınabilir ama bence 9060XT veya bütçeyi arttırıp RTX5070 almak daha mantıklı.
O kadar çıkamayabilirim hocam ya

Attığın linkteki ürünün açıklamasına bak "Vitrinde Sergilenen teşhir ürünüdür" yazıyor ve kutuda yırtık olması beklenebilir yazıyor.
Bunu almaktansa Sinerji'den veya Hepsiburada'dan almak daha mantıklı olur
Sinerji sen alacağım o sadece taslak diyelim

Yine fazlaymış fiyat farkı. Ben 4K ekleyip alınabilir belki diye düşündüm ondan söyledim. Ama artık çok da bir avantajı yok gibi fiyatta.
9060 nasıl olur sizce

Son düzenleme:
O kadar çıkamayabilirim hocam ya

Sinerji sen alacağım o sadece taslak diyelim

9060 nasıl olur sizce
FSR 4, FSR 3'ten çok daha iyi, öyle ki FSR 3, DLSS 2 bile etmiyordu ama FSR 4,DLSS 3'ten daha iyi denebilir. Hem 9060 XT, 7700 XT ve 7800 XT arasında performans veren güçlü bir kart ayrıca 4k daha ucuz olmasıda avantaj, bence 9060 XT'de alınabilir

FSR 4, FSR 3'ten çok daha iyi, öyle ki FSR 3, DLSS 2 bile etmiyordu ama FSR 4,DLSS 3'ten daha iyi denebilir. Hem 9060 XT, 7700 XT ve 7800 XT arasında performans veren güçlü bir kart ayrıca 4k daha ucuz olmasıda avantaj, bence 9060 XT'de alınabilir
Teşekkür ederim aydınlattığınız için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı