Sapphire RX 7800 XT Pulse Gaming alınır mı?

Akıllıca yorum yapan tek kişi burada.

Ona bakılırsa NVIDIA'da olan mavi ekran sorunlarının %90 driver alakalı ne yaşıyorlar anlamadım gitti AMD de o bildirimi görünce kesin AMD de sorun ama teknoloji şans işidir kimse sana her kart için garanti veremez anlatamadım gitti bunlara o yüzden artık ekran kartı önerilerini bıraktım bu forumda.
Doğru karar 👍

Sizin fikriniz sizin fikriniz beni ilgilendirmiyor. AMD kimseye önermiyorum bütçe sıkıntısı varsa öneririm ancak, kas gücü olarak kartlara bakmamak gerek.
Siz kendi tavsiyelerinizi verin başkalarına karışmayın. 👍Adam triple A oyun oynamıyorum diyor sen kalkıp kas gücüyle kart kıyaslıyorsun. AMD'de WattMan bitse coilwhine var adamakıllı bir kart yapamıyorlar FSR'nin gem geç kalıp hem de dandik çıkması cabası.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız arkadaşın da görüşleri beni ilgilendirmiyor. FSR'ın çok daha iyi netlikte olduğunu da söyledi herhalde videoda değil mi? Yeni çıkış daha oturmamış teknolojiden bahsediyoruz. Ayrıca 7800 XT afmf adında driverdan açılan tüm oyunlarda geçerli kare oluşturma teknolojisine sahip.

@temmuzz coil whine da her üründe oluşabilir bilmiyorsanız açıklayayım.

1697298794370.png

Konu sahibi alırken aralarındaki %30'luk farka baksın.

Son düzenleme:
Attığınız arkadaşın da görüşleri beni ilgilendirmiyor. FSR'ın çok daha iyi netlikte olduğunu da söyledi herhalde videoda değil mi? Yeni çıkış daha oturmamış teknolojiden bahsediyoruz. Ayrıca 7800 XT afmf adında driverdan açılan tüm oyunlarda geçerli kare oluşturma teknolojisine sahip.

@temmuzz coil whinne da her üründ oluşabilir bilmiyorsanız açıklayayım.
Geriden gelen işleri savunmanızı anlıyorum, sıkıca sarılmanızı da. Saygı duyarım. Kartlar ne zaman çıktı gecikmeli olarak FSR ne zaman çıktı bir tarihlerine bakın, 8000 serisini çıkarmalarının zamanı geliyor neredeyse daha olgunlaştıracaklar emin olun, Nvidia aldı başını gidiyor, AMD'nin ekran kartı yarışında geride kaldığı için kas gücüyle avunmanızı da anlıyorum, bütçe dostudur kimseye alma demem, bir zahmet siz de kas gücü yerine sağladığı Amd'ye göre sorunsuz kullanımı yapay zeka kullanımını bir artı görüp konu sahibinin bütçesine göre alabileceği bir Nvidia önermenin yanlış olmadığını yadsıyamazsınız, Saphire'in sorunlu Pulse kartlarıyla oyalanmaktansa randıman bir kart önermek yanlış değildir. Hiç düşündünüz mü hiçbir firmanın Msi Asus Gigabyte Galax vs. Her neyse firma Nvidia gibi AMD kart yelpazesi yok neden acaba ? Tercih edilmediğini ve geride kaldığını görüp bir zahmet kendinizi kas gücüyle avutmayın. Almak isteyen tabii ki alsın. Her AMD hem Nvidia tecrübem oldukça var, ürün olarak kullandım yani. Coil Whine'ın da sadece GPU'ya özgü olduğunu söylemedim PSU dahil her cihazda olabilir, AMD'de fazlaysa kalitesiz bobin kullanılmasındandır. Söz konusu Saphire olunca da mimli olduğunu söylemeye gerek yok. O bütçede tekrar ediyorum kas gücüyle kendimi avutacağıma 16 gb bir 4060Ti ile yoluma devam ederim şahsen. Sizin fikrinize de saygı duyuyorum ama beni ilgilendirmiyor. Dolayısıyla böyle yarışa girer gibi hararetlenmiyorum. Önemli olan oyunlardan keyif almak cihaz seviciliği yapmak değil.

Geriden gelen işleri savunmanızı anlıyorum, sıkıca sarılmanızı da. Saygı duyarım. Kartlar ne zaman çıktı gecikmeli olarak FSR ne zaman çıktı bir tarihlerine bakın, 8000 serisini çıkarmalarının zamanı geliyor neredeyse daha olgunlaştıracaklar emin olun, NVIDIA aldı başını gidiyor, AMD'nin ekran kartı yarışında geride kaldığı için kas gücüyle avunmanızı da anlıyorum, bütçe dostudur kimseye alma demem, bir zahmet siz de kas gücü yerine sağladığı AMD'ye göre sorunsuz kullanımı yapay zeka kullanımını bir artı görüp konu sahibinin bütçesine göre alabileceği bir NVIDIA önermemenin yanlış olmadığını yadsıyamazsınız, Sapphire'in sorunlu Pulse kartlarıyla oyalanmaktansa randıman bir kart önermek yanlış değildir. Hiç düşündünüz mü hiçbir firmanın MSI ASUS Gigabyte Galax vs. Her neyse firma NVIDIA gibi AMD kart yelpazesi yok neden acaba? Tercih edilmediğini ve geride kaldığını görüp bir zahmet kendinizi kas gücüyle avutmayın. Almak isteyen tabii ki alsın. Her AMD hem NVIDIA tecrübem oldukça var, ürün olarak kullandım yani. Coil Whine'ın da sadece GPU'ya özgü olduğunu söylemedim PSU dahil her cihazda olabilir, AMD'de fazlaysa kalitesiz bobin kullanılmasındandır. Söz konusu Sapphire olunca da mimli olduğunu söylemeye gerek yok. O bütçede tekrar ediyorum kas gücüyle kendimi avutacağıma 16 GB bir 4060 Ti ile yokuma devam ederim şahsen. Sizin fikrinize de saygı duyuyorum ama beni ilgilendirmiyor. Dolayısıyla böyle yarışa girer gibi hararetlenmiyorum. Önemli olan oyunlardan keyif almak cihaz seviciliği yapmak değil.

Savunmuyorum kötü zaten DLSS'ten bunu belirttim

Geriden gelen işleri savunmanızı anlıyorum, sıkıca sarılmanızı da. Saygı duyarım. Kartlar ne zaman çıktı gecikmeli olarak FSR ne zaman çıktı bir tarihlerine bakın, 8000 serisini çıkarmalarının zamanı geliyor neredeyse daha olgunlaştıracaklar emin olun, NVIDIA aldı başını gidiyor, AMD'nin ekran kartı yarışında geride kaldığı için kas gücüyle avunmanızı da anlıyorum, bütçe dostudur kimseye alma demem, bir zahmet siz de kas gücü yerine sağladığı AMD'ye göre sorunsuz kullanımı yapay zeka kullanımını bir artı görüp konu sahibinin bütçesine göre alabileceği bir NVIDIA önermemenin yanlış olmadığını yadsıyamazsınız, Sapphire'in sorunlu Pulse kartlarıyla oyalanmaktansa randıman bir kart önermek yanlış değildir. Hiç düşündünüz mü hiçbir firmanın MSI ASUS Gigabyte Galax vs. Her neyse firma NVIDIA gibi AMD kart yelpazesi yok neden acaba? Tercih edilmediğini ve geride kaldığını görüp bir zahmet kendinizi kas gücüyle avutmayın. Almak isteyen tabii ki alsın. Her AMD hem NVIDIA tecrübem oldukça var, ürün olarak kullandım yani. Coil Whine'ın da sadece GPU'ya özgü olduğunu söylemedim PSU dahil her cihazda olabilir, AMD'de fazlaysa kalitesiz bobin kullanılmasındandır. Söz konusu Sapphire olunca da mimli olduğunu söylemeye gerek yok. O bütçede tekrar ediyorum kas gücüyle kendimi avutacağıma 16 GB bir 4060 Ti ile yokuma devam ederim şahsen. Sizin fikrinize de saygı duyuyorum ama beni ilgilendirmiyor. Dolayısıyla böyle yarışa girer gibi hararetlenmiyorum. Önemli olan oyunlardan keyif almak cihaz seviciliği yapmak değil.

Kendimi avuttuğum falan da yok. He deseydi 4080 vs 7900XTX eşit fiyatta veya 1 veya 2K fiyat farkı olsa 4080 öneririm. Neden daha teknolojik karşılığı yok avantajlı değil ve o kaliteden mahrum kalması kötüdür. Ancak siz de NVIDIA kartı kullanıyorsunuz diye milleti yanlışa yönlendiremezsiniz arada %30'luk kocaman performans farkı var.

Pulse kullanıyorum 70'i geçmiyorum kasam mesh olmadığı halde. Ancak o kadar kötüleniyor. Buna bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Savunmuyorum kötü zaten DLSS'ten bunu belirttim

Kendimi avuttuğum falan da yok. He deseydi 4080 vs 7900XTX eşit fiyatta veya 1 veya 2K fiyat farkı olsa 4080 öneririm. Neden daha teknolojik karşılığı yok avantajlı değil ve o kaliteden mahrum kalması kötüdür. Ancak siz de NVIDIA kartı kullanıyorsunuz diye milleti yanlışa yönlendiremezsiniz arada %30'luk kocaman performans farkı var.

Pulse kullanıyorum 70'i geçmiyorum kasam mesh olmadığı halde. Ancak o kadar kötüleniyor. Buna bakabilirsiniz.
Performans farkına bakıp konuşmaktan öteye gidemediği için sizin fikirleriniz beni ilgilendirmiyor, ben iki markayı da kullandım. Yukarıda kaç yerde kas gücü istiyorsa alsın dedim. Kimseyi itham etmeye hakkınız yok yanlış yönlendirme var diye, burası bir forum herkes fikrini söyler. Kas gücü istiyorsa alsın tekrar söylüyorum yukarıda defalarca yazdım. Bu kadar zor olmamalı anlamak. Triple A oyun oynamıyorum diyor konu sahibi hala %30 fark diyorsunuz. Steam oyuncularının kart ortalaması 1080 2060, hala kas gücü konuşuyorsunuz. Geride kalmış bir Amd'yi ne sevmişsiniz arkadaş, bu ne sahiplenmek. Çat diye crash yediğinizde buraya yazmazsınız ama. 4060 Ti için sanki daha fazla kas gücü var demiş olsam neyse, anladığım kadarıyla canınız sıkkın laf yarıştırmaya çalışıyorsunuz. Gözardı ediyorum kusura bakmayın.

@temmuzz sevmek değil mesele 7700XT dese anlarım da bunu anlamlandıramıyorum. Hayır ben de 4070 7800XT karşılaştırmasında 4070 alırdım aynı fiyatta olsalar da segment çok farklı hocam fanboyluk seviyeniz yüksek zaten yazdıklarınız da bunu tamamlıyor.

@temmuzz sevmek değil mesele 7700XT dese anlarım da bunu anlamlandıramıyorum. Hayır ben de 4070 7800XT karşılaştırmasında 4070 alırdım aynı fiyatta olsalar da segment çok farklı hocam fanboyluk seviyeniz yüksek zaten yazdıklarınız da bunu tamamlıyor.

Ya bizim millet DLSS açarak övünmeyi çok seviyor ne hikmetse DLSS amacı düşük FPS aldığın zaman FPS artıramaktır tamamen kartın gücünün yetmediği yerde hayat kurtarıyor yurt dışında adamlar DLSS ile kart test edenlerle dalga geçiyorlar gözlere verdiği ekstra zararı saymıyorum bile o yüzden teknolojiden ziyade kas gücüne önem verin başınız ağırmasın dlssciler. :D

@Nor0 tamam çok iyi bu fg mükemmel bir şey ancak şu oyunların kaçını oynarsın. Ben en fazla 3 veya 4.
  • A Plague Tale: Requiem
  • Atomic Heart
  • Black Myth: Wukong
  • Bright Memory: Infinite
  • Chernobylite
  • Conqueror's Blade
  • Cyberpunk 2077
  • Dakar Desert Rally
  • Deliver Us Mars
  • Destroy All Humans! 2 - Reprobed
  • Dying Light 2 Stay Human
  • F1Ⓡ 22