Sapphire RX480 Nitro+ PSU önerisi

Güç olarak yetecektir. Fakat kalite yönünden pek önerilen bir marka değil High Power. Ayrıca bu PSU'da ekran kartı için sadece 6 pin güç çıkışı bulunmakta. Bütçeyi fazla aşmadan önerebileceğim Zalman ZM500-LX 500W model güç kaynağıdır.

High Power iyi bir marka. Siz bu güç kaynağını Eco serisi ile karıştırdınız sanırım. Evet, o PSU'lar cidden kötü.
 
High Power iyi bir marka. Siz bu güç kaynağını Eco serisi ile karıştırdınız sanırım. Evet, o PSU'lar cidden kötü.
Hocam şahsi olarak kullanmadım. Ama Yusuf Ensar Ertan başka bir konuda; High Power 80+ da olsa bilmediğiniz bir markayı almayın demişti ve yerine aynı fiyatta Zalman önermişti.
 
Screenshot_1.png
 
Sorun çözüldü. High Power 500W 80+ 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PSU kullanıcam ve anakartı yükselteceğim, sizce iyi bir karar olmuş mu? Yada neyi yükseltme mi önerirsiniz? Bütçe 2600TL.
Ekran kartınız 8 pin güç girişine sahip ve seçtiğiniz güç kaynağında 6 pin güç çıkışı bulunuyor. Eğer kararınızı verdiyseniz, ürün ile birlikte bir dönüştürücü almayı unutmayın. Toplama sırasında çok can sıkabilir böyle şeyler. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı