Sapphire RX570 DVI to VGA Dönüştürücüyle Kullanılır mı?

156318

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Hepsiburada üzerinden 750 liraya Sapphire RX570 4 GB mini ITX satın aldım. 230 Watt PSU ile kullanacağım. Önceki ekran kartım HD6790 idi. İşlemcim i5 3570K. Bu ekran kartında DVI girişi var mı? Monitörümde DVI girişi yok. HD6790 da VGA olmadığı için DVI VGA dönüştürücü kullanıyordum. Bu ekran kartında da aynı dönüştürücüyü kullanabilecek miyim? Sizce nasıl bir seçim yapmışım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Hepsiburada üzerinden 750 liraya Sapphire RX570 4 GB mini ITX satın aldım. 230 Watt PSU ile kullanacağım. Önceki ekran kartım HD6790 idi. İşlemcim i5 3570K. Bu ekran kartında DVI girişi var mı? Monitörümde DVI girişi yok. HD6790 da VGA olmadığı için DVI VGA dönüştürücü kullanıyordum. Bu ekran kartında da aynı dönüştürücüyü kullanabilecek miyim? Sizce nasıl bir seçim yapmışım? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba hocam, bu kartı 2 gün önce bende aldım fakat bir türlü çalıştırmadım, HDMI'ı taktığımda ekrana görüntü gelmiyor, sizde böyle bir sorun oldu mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı