Sapphire RX570 Pulse nasıldır?

halil yurtsever

Decapat
Sapphire RX570 PULSE OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı iyi midir? RX 570 iyi bir ekran kartı, bu kart OC versiyonu. Modeli Sapphire ondan dolayı şüpheye düştüm. Bilenler cevap verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kart 570'lerin en iyilerinden.
Arkadaşıma PC toplarken ben de aynı kartı almayı düşünüyorum.
Şüpheye düşmenize gerek yok bu kart 1050 Ti'den güçlü diyebiliriz.
Yani GTA 5 full ayarlarda, Fortnite'ı orta ayarlarda hiç kasmadan oynayabilirsiniz.
Sapphire konusuna gelecek olursak Sapphire güvenilir bir marka pek bilinmez çünkü daha çok AMD ekran kartları tarafına kaymış AMD ekran kartları günümüzde NVIDIA kadar popüler olmadığı için şüphe uyandırması normal ama sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Yani Sapphire'yi Zotac markasına benzetebiliriz AMD taraflarında ünlü değil ama NVIDIA tarafında herkes bilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 Pulse yerine Nitro+ almanızı öneririm.

- Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Soğutma performansı Nitro+'da daha başarılı ve güzel. F/P RX 570 benim gözümde budur.
Bu kartı almaya karar verdim. Benim işlemcim İntel ve anakartım Asus. Herhangi bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Biraz saçma bir soru oldu farkındayım. İkinci sorum ise AMD ekran kartı alacağım ya şimdi, bilgisayarımdaki Nvidia programlarının hepsini silmeli miyim? AMD programlarını nereden indirebilirim?

Hocam çok teşekkürler. Bu meşakatli bir işleme benziyor ben bu konularda çok tecrübeli değilim. Yapabilir miyim korkuyorum yanlış bir şey yapmaktan .. Birde güncel kullandığım NVIDIA dosyalarını silerken NVIDIA kartım takılı olması lazım değil mi? Sildikten sonra PC'yi kapatıp AMD kartı takıp PC'yi açıcam ve AMD sürücülerini mi yükleyeceğim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı