Sapphire RX570 PULSE OC vs ASUS Cerberus GTX 1050 Ti OC Edition

PervertedGod

Decapat
Sistem toplayacağım ve inanılmaz kararsız kaldım. Sapphire RX570 PULSE OC GDDR5 8GB şu an İtopya'da 1266 TL fakat ASUS Cerberus GTX 1050 Ti OC Edition 4GB GDDR5 1315 TL.

Sistemimde işlemcim AMD RYZEN 5 2400G 3.9GHz, anakartım ASUS PRIME A320M-K AM4.

PUBG'yi örnek verirsek dokular ve kenar yumuşutma yüksek, diğer ayarlar düşükte benim 70 FPS almam gerekiyor. Sizce 1500 TL'ye ekran kartı olarak hangi modeli almalıyım?
Sapphire RX570 sağlam mıdır? Daha önce pek duymadım bu modeli. Isınır, hızlı eskir, performans kaybı olur gibi ön yargılarım var. Sizce Sapphire RX570 güvenilir midir? GTX 1050 Ti ile farkı nedir?

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 daha iyi bir kart fakat Sapphire yerine farklı bir marka almanızı öneririm.

Arıza oranı diğer markalara göre çok daha yüksek. AMD kartlarda en fazla arızalanan marka.

Sistem toplayacağım ve inanılmaz kararsız kaldım. Sapphire RX570 PULSE OC GDDR5 8GB şu an İtopya'da 1266 TL fakat ASUS Cerberus GTX 1050 Ti OC Edition 4GB GDDR5 1315 TL.

Sistemimde işlemcim AMD RYZEN 5 2400G 3.9GHz, anakartım ASUS PRIME A320M-K AM4.

PUBG'yi örnek verirsek dokular ve kenar yumuşutma yüksek, diğer ayarlar düşükte benim 70 FPS almam gerekiyor. Sizce 1500 TL'ye ekran kartı olarak hangi modeli almalıyım?
Sapphire RX570 sağlam mıdır? Daha önce pek duymadım bu modeli. Isınır, hızlı eskir, performans kaybı olur gibi ön yargılarım var. Sizce Sapphire RX570 güvenilir midir? GTX 1050 Ti ile farkı nedir?

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.
Kesinlikle Rx570 iki kart da evimde mevcut ve deneme fırsatım oldu alın üzülmezsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı