fushigurotoji
Gigapat
- Makaleler
- 6
Hocam neden her konuya aynı şeyleri yazıyorsunuz? Sizin Sapphire garanti süreciyle yaşadığınız sorunla bir genelleme yapamayız. Ona bakılırsa bende de yaklaşık 1 aydır ROG RTX 2070 kartımı bekliyorum. ASUS garantisinde sürünüyor. Değişim iade ya da parça değişimi diye oyalayıp duruyorlar ama her konuya ASUS veya NVIDIA almayın vs. diye atmıyorum. Mahkemeye verebilirsiniz. Uzarsa ben de düşünüyorum.Bu raporu alabilmek için aylarca uğraştım. Bu ürüne her gönderdiğimde sağlam denildi. Kanıtladiktan sonra arızalı olduğuna dair rapor yazdılar. Ben yazılım olarak kötüler, bence donanim olarakta o kadar iyi değiller GOU konusunda, AMD'yi severim Ryzen işlemcim var. Ama GPU olarak asla almam yaşadıklarımdan sonra, bilgisayarı kuralı 5 ay oldu ve ekran kartı yüzüne 1 ay bile adam akıllı oturamadım hala oturamıyorum.
Doğru parayı yatır 4 ay Sapphire servis süründürsün, 3 ay mahkeme oh 7 ay bilgisayar yatsın. Corsair, Logitech, Asus, Lenovo ve MSI hiçbiri ile böyle bir sorun hayatımda yaşamadım. Abi yaşadıklarımı yazarım insanlar görüp öyle alsin. Bariz bozuk mala sağlam diye kakalamaya çalışan bir servisi var markanın neyini ovuyum? Buyur başka bir şey atayim. Bu konuda da Sapphire vardi yanlış hatırlamıyorsam ve bu sosyalin sahiplerinden Recep Baltas bile Sapphire ve Zotac'dan uzak durun diyorsa ben yaşadıklarımdan sonra normal.Hocam neden her konuya aynı şeyleri yazıyorsunuz? Sizin Sapphire garanti süreciyle yaşadığınız sorunla bir genelleme yapamayız. Ona bakılırsa bende de yaklaşık 1 aydır ROG RTX 2070 kartımı bekliyorum. ASUS garantisinde sürünüyor. Değişim iade ya da parça değişimi diye oyalayıp duruyorlar ama her konuya ASUS veya NVIDIA almayın vs. diye atmıyorum. Mahkemeye verebilirsiniz. Uzarsa ben de düşünüyorum.
Doğru parayı yatır 4 ay Sapphire servis süründürsün, 3 ay mahkeme oh 7 ay bilgisayar yatsın. Corsair, Logitech, Asus, Lenovo ve MSI hiçbiri ile böyle bir sorun hayatımda yaşamadım. Abi yaşadıklarımı yazarım insanlar görüp öyle alsin. Bariz bozuk mala sağlam diye kakalamaya çalışan bir servisi var markanın neyini ovuyum? Buyur başka bir şey atayim. Bu konuda da Sapphire vardi yanlış hatırlamıyorsam ve bu sosyalin sahiplerinden Recep Baltas bile Sapphire ve Zotac'dan uzak durun diyorsa ben yaşadıklarımdan sonra normal.
Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ? - Technopat Sosyal
Merhaba, son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RMA oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım. Konuyu daimi...www.technopat.net
Kaç sene önce yazmış bu adamın fikri hiç mi değişmemiş?
Bu linki ilkkez attım. Başka hangi konuda attım? Konuyu burda yayinlarsaniz özür dileyeceğim. Bende onu dedim adam 2015'de yazmış yıl 2020 oldu fikri hiç mi degismedi dedim.Hala aynı linki atıp duruyorsunuz konu 2015 senesinde açılmış biz ise 2020'ye gireceğiz. Yani bu marka kendini hiç mi geliştirmedi? Hiç mi yol katedemedi? Ayrıca sen kartı Sapphire'in kendisine değil o markanın garantisine kim bakıyorsa o firmaya veriyorsun.
Sapphire ekran kartınızdan memnun musunuz?
Forumda Sapphire kartların gereksiz yere gömüldüklerini düşünüyorum, ben de bir oylama açayım dedim. Sapphire RX serisi ekran kartı kullananlar ankete katılabilirler mi? Memnun olanlar ve olmayanlar sebeplerini yazarlarsa sevinirim. Ben kartı 7 Kasım 2018 tarihinde aldım. Özel fan profilleri...www.technopat.net
Burada açtığım ankete göre forumun yarısından fazlası memnun ve sebeplerini de yazdılar. Yabancı sitelerde de bu sitede olduğu gibi gereksiz gömme ile de karşılaşmadım.
Resmi attım fakat linki atmadım. Özür dileyecek bir şey yok dostum. Hele ki sen yazıyorsan hic yok. Geçen sana laf attı diye adam, şu esnaf konusunda kısıtlama yemiş adamızSiz atmamış olabilirsiniz ama bazıları sürekli Recep Baltaş'ın Sapphire ile yaşadığı kötü tecrübeden bahsediyor ve bu linki koyuyor. Siz atmadıysanız özür dilerim.
Bende onu dedim adam 2015'de yazmış yıl 2020 oldu fikri hiç mi degismedi dedim.