Sapphire RX5700XT Nitro Nasıldır?

Kısaca söyleyeyim. Nitro+ model gerçekten soğutması güzel bir kart. AMD’nin Wattman hatası yüzünden şimdi firmaya haksızlık yapmak doğru olmaz.Eski kartlarıyla kötü bir ünü olmuş olabilir fakat Nitro+ serisiyle bunu düzeltmiştir. Diğer soğutmalı ürünlere göre çok daha iyi ve kalitelidir. Fakat yazılım olarak AMD olunca maalesef pek o konuda iyi diyemeyeceğim. Garanti ve servis konusuna gelirsek o konuları pek bilmiyorum. Daha önce servisiyle işim olmadı.

Kısaca söyleyeyim. Nitro+ model gerçekten soğutması güzel bir kart. AMD’nin WattMan hatası yüzünden şimdi firmaya haksızlık yapmak doğru olmaz. Eski kartlarıyla kötü bir ünü olmuş olabilir fakat Nitro+ serisiyle bunu düzeltmiştir. Diğer soğutmalı ürünlere göre çok daha iyi ve kalitelidir. Fakat yazılım olarak AMD olunca maalesef pek o konuda iyi diyemeyeceğim. Garanti ve servis konusuna gelirsek o konuları pek bilmiyorum. Daha önce servisiyle işim olmadı.
Kartın performansını çok beğeniyorum bu kartın rakibi 2070S ama 2070S de çok pahalı RX5700 XT Nitro'ya göre ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı