Sapphire RX590+ Performans Düşüşü

FPS Drop sorununun kaynaklarından biri de depolama'dır ama suçu direk Harddisk'e atmak yanlış olur, 240 GB SSD ve 1 TB HDD kullanıyorum ve tüm oyunlar Harddisk'te yüklü, hiç bir performans sorunu yaşamıyorum.

Oyunlarda RAM kullanımını gözlemleyin, çoğu oyunun optimizasyon konusunda sıkıntıları var fazla bellek kullanıp performansı ciddi şekilde düşürebiliyorlar, tabii ki temiz ve orijinal Windows kullanmak ve korsan yazılımdan uzak durmak gerekiyor, korsan yazılımlar veya işletim sistemi sorunları da gereksiz bellek kullanımına neden olabilir.

Tecrübelerime göre 7.5 GB ve üstü bellek kullanımı olduğunda performans inanılmaz düşüyor ben sorunu belleği 16 GB'a yükselterek tamamen çözdüm, eğer sorun bellek yetersizliğinden kaynaklanıyorsa sen gereksiz tüm uygulamaları kapatarak ve oyun ayarlarını biraz kısarak geçici olarak sorunu çözebilirsin.
Teşekkür ederim cevabınız için, ssd ye bir oyun kurup onu deneyeceğim yarın da servise götüreceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı