Sapphire RX590 PULSE 8GB alınır mı?

NHasan

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sistem topluyorum ve bu kartı almaya karar verdim. Aslında "Sapphire RX580" almayı düşünüyordum fakat bütçemin RX590'a yettiğini fark ettim. Almamı tavsiye eder misiniz? Uzun süre boyunca sisteme yükseltme yapmayacağım.

Merhaba bende Sapphire RX 590 pulse almak istiyorum ama bu kartta 8 pin güç girişi var Sapphire RX 590 Nitro + larda 8 + 6 pin güç girişi olduğunu gördüm bu performans anlamında bir kayıp oluşturur mu ? Oyunlarda fps kaybı yaşarmıyım RX 590 Nitro +'a göre, AOC 2460VQ6 FreeSync monitörüm var Asus GTX 1660 ekran kartı alsam Displayport kablosu ile FreeSync'den yararlanabilir miyim sonuçta AMD nin teknolojisi ? Asus GTX 1660 ile oyunlarda tearing ( yırtılma ) olur mu ?

Merhaba bende Sapphire RX 590 pulse almak istiyorum ama bu kartta 8 pin güç girişi var Sapphire RX 590 Nitro + larda 8 + 6 pin güç girişi olduğunu gördüm bu performans anlamında bir kayıp oluşturur mu ? Oyunlarda fps kaybı yaşarmıyım RX 590 Nitro +'a göre, AOC 2460VQ6 FreeSync monitörüm var Asus GTX 1660 ekran kartı alsam Displayport kablosu ile FreeSync'den yararlanabilir miyim sonuçta AMD nin teknolojisi ? Asus GTX 1660 ile oyunlarda tearing ( yırtılma ) olur mu ?
Yararlanamazsınız Amd Ekran kartı lazım.

Yararlanamazsınız Amd Ekran kartı lazım.
Bildiğim kadarıyla FreeSync AMD tarafından geliştirilmiş olsa AMD tarafından sadece kendi kartlarında kullanılmak için tasarlanmadı. ( Yeşil adam gibi teknoloji kullandırmak için kendilerine kısıtlı kılmaya çalışmadılar :D )

NVidia sonradan yayınladığı driverlar ile freesync desteği vermişti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı