Arkadaşlar bir sistem topluyorum ve bu kartı almaya karar verdim. Aslında "Sapphire RX580" almayı düşünüyordum fakat bütçemin RX590'a yettiğini fark ettim. Almamı tavsiye eder misiniz? Uzun süre boyunca sisteme yükseltme yapmayacağım.
En az 3 sene.Bütçeniz yetiyor ise RX590 almak daha mantıklıdır ve uzun süre dediğiniz ne kadar uzun?
Yararlanamazsınız Amd Ekran kartı lazım.Merhaba bende Sapphire RX 590 pulse almak istiyorum ama bu kartta 8 pin güç girişi var Sapphire RX 590 Nitro + larda 8 + 6 pin güç girişi olduğunu gördüm bu performans anlamında bir kayıp oluşturur mu ? Oyunlarda fps kaybı yaşarmıyım RX 590 Nitro +'a göre, AOC 2460VQ6 FreeSync monitörüm var Asus GTX 1660 ekran kartı alsam Displayport kablosu ile FreeSync'den yararlanabilir miyim sonuçta AMD nin teknolojisi ? Asus GTX 1660 ile oyunlarda tearing ( yırtılma ) olur mu ?
Bildiğim kadarıyla FreeSync AMD tarafından geliştirilmiş olsa AMD tarafından sadece kendi kartlarında kullanılmak için tasarlanmadı. ( Yeşil adam gibi teknoloji kullandırmak için kendilerine kısıtlı kılmaya çalışmadılarYararlanamazsınız Amd Ekran kartı lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.