Rx 580 ve 590'larda watman sorunu var. Hepsinde değil tabi bazı şanssız kişilere denk geliyor. Belki o tür bir sorundur.
Onun haricinde sapphire şöyle böyle diyenlere bakmayın duymuşlar oradan buradan sallıyorlar. Forumda kaç tane asus ile msi ile de konu açıldı ona bakarsan. Kendi Sapphire kartımı 5 sene 0 sorun ile kullandım. Şimdi bir okul bitirme durumum var, olursa Rx580 veya 590'lı bir sistem toplayacağım ve büyük ihtimalle bileşen kalitesi sayesinde Nitro+ alacağım kartımı.
Hacım Sapphire kartlar gereksiz OC yapıyor istersen undervoltage dene ve voltajı yavaş yavaş düşür ha fps kaybı yaşarsın veya fanları %100'e çek fakat şöyle bişey var rx 590 250w tüketiyor eğer bütçen yeter ise nvidia ekran kartlarına kaç wattman sorunuda yaşamazsın.
Bu aralar çok fazla RX 5xx kartlarından sorun konusu açılmaya başladı. Önümüzdeki 1-2 ay içinde bilgisayar toplayacak olanlara tavsiye verirken RX serisinden tavsiye vermemeye karar verdim. Kendi kullandığım karttan memnunum, sıkıntısı yok ancak son zamanlarda alınan kartlar daha bi sorunlu gibi geldi bana çünkü forumdaki bu tip konu sayısı arttı.
Fiyatı 300 lira kadar fazla olsa da GTX 1650 S (rx 580 e göre)
Fiyatı 500 lira fazla olsa da GTX 1660 S (rx590 a göre) önereceğim.
Rx 580 ve 590'larda watman sorunu var. Hepsinde değil tabi bazı şanssız kişilere denk geliyor. Belki o tür bir sorundur.
Onun haricinde sapphire şöyle böyle diyenlere bakmayın duymuşlar oradan buradan sallıyorlar. Forumda kaç tane asus ile msi ile de konu açıldı ona bakarsan. Kendi Sapphire kartımı 5 sene 0 sorun ile kullandım. Şimdi bir okul bitirme durumum var, olursa Rx580 veya 590'lı bir sistem toplayacağım ve büyük ihtimalle bileşen kalitesi sayesinde Nitro+ alacağım kartımı.
RX 580 ve 590'larda watman sorunu var. Hepsinde değil tabii bazı şanssız kişilere denk geliyor. Belki o tür bir sorundur.
Onun haricinde Sapphire şöyle böyle diyenlere bakmayın duymuşlar oradan buradan sallıyorlar. Forumda kaç tane ASUS ile MSI ile de konu açıldı ona bakarsan. Kendi Sapphire kartımı 5 sene 0 sorun ile kullandım. Şimdi bir okul bitirme durumum var, olursa RX580 veya 590'lı bir sistem toplayacağım ve büyük ihtimalle bileşen kalitesi sayesinde Nitro+ alacağım kartı mı?
Senin sorun yaşamaman başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Bu kartları alanların bir kesimi sorun yaşıyor bir kesimi yaşamıyor bunu göz önünde bulundurarak öneride bulunun. %25 kitle bile bu kartlarda sorun yaşıyorsa kullanıcılara önermeyiniz.
Bende JD SSD kullanıyorum fakat hiçbir sorun yaşamadım peki hiçbir konuda JD SSD önerdiğimi gördün mü? Göremessin çünkü problem çıkartma ihtimali yüksek Sapphire'de olduğu gibi.
Hacım Sapphire kartlar gereksiz OC yapıyor istersen undervoltage dene ve voltajı yavaş yavaş düşür ha fps kaybı yaşarsın veya fanları %100'e çek fakat şöyle bişey var rx 590 250w tüketiyor eğer bütçen yeter ise nvidia ekran kartlarına kaç wattman sorunuda yaşamazsın.