Sapphire RX6600 ile PUBG'de FPS düşüyor

Sarp Sert

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dostlar. Yaklaşık 2 gün Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum ekran kartında PUBG oyununda çok az olsa hissedilir şekilde FPS düşmeleri yaşıyorum. Diğer oyunlarda çok nadiren oluyor. Yok denecek kadar az diyebilirim. Yok mudur bir ayarı ve çözümü? Sürücülerim güncel, bilginize.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    46 KB · Görüntüleme: 39
Ram xmp ayarlarını kontrol edin. Sürücünüz 24.8.1 olsun. Sam açıksa kapatın , kapalıysa açıp deneyin. Tüm bunlar olmassa sürücü / oyun / ekran kartları bölümünden shader cacheyi sıfırlayın ve oyunu stabil grafik ayarlarında tekrar başlatın.
1727688104119.png
1727688110998.png
1727688120557.png

Sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdunuz mu?
evet ddu ile kaldırıp tekrar kurdum aynı zamanda bilgisayara temiz kurulum için format da attım

Ram xmp ayarlarını kontrol edin. Sürücünüz 24.8.1 olsun. Sam açıksa kapatın , kapalıysa açıp deneyin. Tüm bunlar olmassa sürücü / oyun / ekran kartları bölümünden shader cacheyi sıfırlayın ve oyunu stabil grafik ayarlarında tekrar başlatın. Eki Görüntüle 2319794Eki Görüntüle 2319795Eki Görüntüle 2319796
xmp profilim açık sürücüm 24.8.1 sam dediğiniz nedir hocam bilgilendirir misiniz detaylı bir şekilde deneyeceğim

evet ddu ile kaldırıp tekrar kurdum aynı zamanda bilgisayara temiz kurulum için format da attım

xmp profilim açık sürücüm 24.8.1 sam dediğiniz nedir hocam bilgilendirir misiniz detaylı bir şekilde deneyeceğim
Smart access memory isimli bir teknoloji. Normalde işlemciler ekran kartlarının 256mb belleğine erişebiliyor , bu ayar daha fazla belleğe erişebilmesini sağlıyor. Genel olarak düzgün çalışan ve oyunlarda performans arttıran bir teknoloji. İnternetten bir video izleyin yapabilirsiniz. Bios da 2 ayarı değiştirmeniz lazım ( CSM support off ve resize bar açılmalı).

Smart access memory isimli bir teknoloji. Normalde işlemciler ekran kartlarının 256mb belleğine erişebiliyor , bu ayar daha fazla belleğe erişebilmesini sağlıyor. Genel olarak düzgün çalışan ve oyunlarda performans arttıran bir teknoloji. İnternetten bir video izleyin yapabilirsiniz. Bios da 2 ayarı değiştirmeniz lazım ( CSM support off ve resize bar açılmalı).
anakartım a320m s2h gigabyte uymuyor sanırım

araştırdım hocam benim anakartımda desteklemiyor bunlar dışında yapmam gereken bir durum varmı yoksa kartı iade edeceğim 14 gün dolmadan ?
Hatırladığım 5000 serisi ve üstü işlemci ve 6000 serisi ve üstü ekran kartlarında çalışıyor fakat anakart kısıtlamasından haberim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı