Sapphire Türkiye Servisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

crax1905

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Sapphire'in İstanbul'daki servisi ekran kartı servisi burası mı acaba? Amacım bilgi almak.
Bunlar tüm yetkili servisler: Datagate Bilgisayar
Bu da ikamet ettikleri adres: Datagate Bilgisayar
Mesela ekran kartı bozulduğunda Kağıthane'ye mi götüreceğim?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden değil. Bu kartın dengi GTX 780 1350 TL civarında hatta bazen R9 290 onu geçiyor. Çok paraya daha az performans almak mı öncelik?

Datagete Sapphire ekran kartımı servispointe gönderdi. Yani dağıtıcısı herhalde servisi değil.

Neden değil. Bu kartın dengi GTX 780 1350 TL civarında hatta bazen R9 290 onu geçiyor. Çok paraya daha az performans almak mı öncelik?
GTX 780 dengi olabilir fakat, bir Nvidia teknolojisi ve uzun süre kullanımı ile geçemez. R9 290 güçlü bir kart olabilir fakat Nvidia üzerinde bulunan sürücüler, Nvidia teknolojisi ve uzun ömürlülüğü bazında tabiki Nvidia alınmalıdır.

Öncelik verilecek bir marka değil bence. Bana göre AMD öncelik verilecek bir marka değil.
Evet öncelik verilecek marka değil fakat almak istiyorlarsa "PowerColor R9 290 PCS+" önerilir.
Arkadaşlar Sapphire'in İstanbul'daki servisi ekran kartı servisi burası mı acaba? Amacım bilgi almak.
Bunlar tüm yetkili servisler: Datagate Bilgisayar
Bu da ikamet ettikleri adres: Datagate Bilgisayar
Mesela ekran kartı bozulduğunda Kağıthane'ye mi götüreceğim?
Teşekkürler.
Datagate hem dağıtım, hem de servis işleri ile uğraşmaktadır.

Amd ile Sapphire ' nin ne alakası var anlamadım. Sanırım yazım yanlışı yaptınız. Amd neden tercih edilmiyor ? Marka sağlam yapamıyorsa Amd ' nin suçu nedir ?
Öncelik verilecek bir marka değil bence. Bana göre AMD öncelik verilecek bir marka değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı