Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Hocam burası Sapphire ve Zotac markaya alerjisi olan bir ortam. Yanlış yere sordunuz. Size tavsiyem tek kaynaktan beslenmeyin. Size tavsiyem DH'ya da konu açın ve yardım isteyin. Orada çok çok daha bilgili insanlar var. Zotac markası burada ne kadar yerin dibine de sokulsa ben Zotac Gtx 970 kullanıcısıyım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sadece muaddillerine oranla 3-5 derece daha sıcak çalışıyor. Bu kadar. Şimdi bu sebepten markayı yerin dibine sokmaya gerek var mı? Hayır. Bu olaydan sonra ben burada karşı çıkılan markalara sıcak bakıyorum açıkçası. Sapphire markasıyla alakalı da çok araştırma yaptım çünkü Sapphire Nitro almayı düşünürdum ve bu marka ürünleri alanların, kullananların görüşlerini de aldım ve şikayet duymadım. Sapphire markası AMD'nin en köklü partneridir ve birebir değişim yapan bir firmadır. Yani herhangi bir sıkıntıda size yeni ürün veriyorlar. Bunun dışında VAPOR-X soğutması da gayet başarılıdır Dual-X'lere oranla. NVİDİA için EVGA neyse AMD için SAPPHİRE odur.Arkadaşlar şu an için sanırım hem bütçeme hem sistemime uygun en iyi ekran kartı bu görünüyor.
- MSI H97 Gaming 3
- Intel i5-4590
- Kingston HyperX XMP 8GB 1600MHz DDR3 RAM
Yardımcı olabilir misiniz? Bu ekran kartını almam ne kadar mantıklı? Uyum konusunda sorun yaşar mıyım?