Sapphire vs MSI RX 480

AMD MSI VS AMD SAPPHİRE

• Oy verenlerin toplamı
    123
Sapphire değil hocam Shappire (!) ( Şaka yapıyorum yanlış anlamayın ) Özel soğutmalı modeller çıksın göreceğiz ama şuanlık elimizdeki bilgiye göre Asus böyle bir soğutma tercih ediyor.

ASUS-ROG-STRIX-RX-480-900x471.jpg

Sapphire'in sunduğu fiyat ve performans farkı çok iyi. Vatan'dan bakabilirsiniz referans modellerin fiyatlarına. Hine en ucuz Sapphire. Kalite farkı yok ama hine de ucuz olan Sapphire. Yani eğer ki şu durumda alsaydım Sapphire. AMD ekran kartlarında MSI ve Sapphire dışında güçlü markalar olduğunu düşünmüyorum açıkçası ondan dolayı kartların çıkmasını beklemeliyiz.

Sapphire kullanan arkadaşlarımın çoğu pişman, Sapphire sıkıntılı diyen sadece ben değilim @Recep Baltaş sorunlu olduğunu söylüyor bu bir şans meselesi değil, sorunlar açıkça ortada. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire kullanan arkadaşlarımın çoğu pişman, Sapphire sıkıntılı diyen sadece ben değilim @Recep Baltaş sorunlu olduğunu söylüyor bu bir şans meselesi değil, sorunlar açıkça ortada. Ucuz etin yahnisi yenmez.
Bir kaç sene önce aldığım Sapphire markalı ekran kartını hiç beğenmemiştim. Bir kaç ay önce de bunu forumda dile getirmiştim. Ama son aldığım Sapphire R7 370 Nitro modelinden çok memnun kaldım. Sapphire gerçekten kendini düzeltmiş dedim.
Ucuz etin yahnisi yenmez ama bu "yahni" yenilebilinecek durumda :)
Sapphire kendini düzelttiğine göre hangisi ucuzsa onu alın :)

Bir kaç sene önce aldığım Sapphire markalı ekran kartını hiç beğenmemiştim. Bir kaç ay önce de bunu forumda dile getirmiştim. Ama son aldığım Sapphire R7 370 Nitro modelinden çok memnun kaldım. Sapphire gerçekten kendini düzeltmiş dedim.
Ucuz etin yahnisi yenmez ama bu "yahni" yenilebilinecek durumda :)
Sapphire kendini düzelttiğine göre hangisi ucuzsa onu alın :)
Yani bu biraz şans meselesi, Ama çoğu arkadaşımın Sapphire ile ısınma sorunu, yazılım çökme sorunu vs... yaşadığını gördüm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı