Sapphire'den Memnun Musunuz?

Sapphire'den memnun musunuz?

• Evet

Oy: 10 76,9%
  • Hayır

Oy: 3 23,1%

• Oy verenlerin toplamı
    13

Atakan Ermiş

Kilopat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Front-end Developer
Sosyal'de genel olarak Sapphire önerilmiyor. Bende kullanıcıların yorumunu toplamak istedim. Ankete Sapphire ekran kartı kullanmış arkadaşlarımızın katılmasını rica ediyorum. İyi günler; iyi sosyaller. :)

Sapphire amd nin 2. Referans markasidir daha ince dual x cikana kadar isinma problemi olabiliyodu ancak tri x, vaopor dan sonra bu nitro muhtesem oldu strix gibi sese tf5 gibi sogutmaya sahip cok basarili.

Sapphire önerilmez genelde ama yurtdışında burada pek önerilmeyen xfx,sapphire ve powercolor peynir ekmek gibi satıyor desek yerindedir heralde.Xfx markası amd nin evgası müthiş sağlam bir marka mesela fakat türkiye de çıksa millet asus değil msi değil gözüyle bakabilir.Sapphire e gelince tri-x soğutmalı versiyonlarını almayan kalmadı ve genelde memnunlar gayet sağlam.Vapor-x,tri-x yeterince sağlam değilmiş gibi bide üstüne nitro geldi şimdi.Ayrıca sapphire kartlarının overlock performansı daha iyi bildiğim kadarıyla.Mesela R9 fury tri-x az o.c olan kart ona rağmen strixden 50 mhz daha fazla yapabilmişler 1000 olan hızı 1100-1125 arası yaptılar incelemesini gördüm o meşhur asus strix ise 1050 de kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı